Ενδώτια ακουστικά με ακύρωση θορύβου

  Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος κατά 70%

  Τέλεια ακρόαση με αυτά τα ενδώτια ακουστικά ακύρωσης θορύβου που μειώνουν δραστικά τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο έως και 70%. Διατίθενται με ποικιλία 3 μεγεθών καλυμμάτων διασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή & άνεση. Ιδανικά για αεροπλάνα & τρένα

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος κατά 70%

Ενεργή ακύρωση θορύβου

 • 3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αφτιού

  3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αφτιού

  Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 εναλλάξιμων ζευγαριών καψών, από μικρό μέχρι μεγάλο μέγεθος, αυτά τα ακουστικά της Philips θα ταιριάξουν άψογα στο αυτί σας.

 • Τα συμπαγή ηλεκτρονικά μέρη εξαλείφουν τον εξωτερικό θόρυβο κατά 70%

  Η έξυπνη τεχνολογία μείωσης θορύβου παρέχει δυνατότητα ακρόασης σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης ακόμα και όταν βρίσκεστε σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Αφαιρεί τις χαμηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε απαλή μουσική σε αεροπλάνα, τρένα και παρόμοιους χώρους χωρίς να ακούτε ενοχλητικά βουητά από το υπόβαθρο. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία δημιουργεί μια ίση αλλά αντίθετη κυματομορφή ως προς στον ήχο, η οποία καταργεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

 • Εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή για τέλειο ήχο

  Η άψογη εφαρμογή του ακουστικού στο αυτί σας μειώνει σημαντικά τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος. Με την τέλεια ηχομόνωση, τα ακουστικά αυτά όχι μόνο αποκλείουν τον ενοχλητικό περιβάλλοντα θόρυβο αλλά προσφέρουν άψογη ποιότητα ήχου σε χαμηλές ρυθμίσεις έντασης.

 • Κρεμάστε τα ακουστικά γύρω το λαιμό σας για μεγαλύτερη ευκολία

  Για το πιο βολικό στυλ μεταφοράς με λουράκι λαιμού απλά περάστε το καλώδιο πάνω από το κεφάλι σας και κρεμάστε το χειριστήριο από το λαιμό σας. Το ενσωματωμένο ρυθμιστικό μήκος καλωδίου παρέχει πρόσθετη υποστήριξη.

 • Μικρό κουτί ελέγχου - τέρμα στα ογκώδη κουτιά

  Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα βρίσκονται στο εσωτερικό ενός έξυπνα σχεδιασμένου κουτιού ελέγχου.

 • Προσαρμογέας για σύνδεση σε σύστημα ψυχαγωγίας αεροπλάνου

  Χρησιμοποιήστε τα δικά σας ακουστικά για να ακούσετε το σύστημα ψυχαγωγίας της πτήσης. Ο μετασχηματιστής απλά μετατρέπει τα τυπικά διπλά μονοφωνικά βύσματα σε στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών.

 • Μετασχηματιστής με ακροδέκτες 3,5 - 6,35mm για κάθε συσκευή ήχου

  Με αυτόν το μετασχηματιστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας στον εξοπλισμό, με βύσματα 3,5 ή 6,35 mm, για μεγαλύτερη επιλογή συσκευών ήχου.

 • Το καλώδιο 1,2 μέτρων είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  Καλώδιο με ιδανικό μήκος για να έχετε την ελευθερία να τοποθετείτε τη συσκευή ήχου όπου θέλετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: