Ακουστικά

  Στιβαρά μπάσα, πεντακάθαρες ψηλές νότες

  Τα SHL3200 προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις για απαιτητικούς DJ. Οι οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλιοστών προσφέρουν δυναμικά μπάσα, ενώ οι κάψουλες περιστρέφονται κατά 165° για εύκολη παρακολούθηση. Και με ισχύ 2000 mW, δεν υπάρχει παραμόρφωση ούτε στην πιο δυνατή ένταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Στιβαρά μπάσα, πεντακάθαρες ψηλές νότες

με παρακολούθηση σε στιλ DJ

 • Ακουστικά που περιστρέφονται κατά 165° για παρακολούθηση και περισσότερη ευελιξία

  Ακουστικά που περιστρέφονται κατά 165° για παρακολούθηση και περισσότερη ευελιξία

  Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών DJ, κάθε κάλυμμα αυτών των ακουστικών μπορεί να περιστραφεί κατά 165° - για άνετη ακρόαση μόνο από το ένα αυτί, ενώ μιξάρετε κάποιο κομμάτι. Η δυνατότητα περιστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για μια πιο πρόχειρη ακρόαση, όταν η προσοχή σας πρέπει να είναι προσωρινά στραμμένη σε εξωτερικούς ήχους.

 • Σχεδίαση επίπεδης αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση εν κινήσει

  Σχεδίαση επίπεδης αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση εν κινήσει

  Σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία εν κινήσει, τα ακουστικά με παρακολούθηση σε στιλ DJ διπλώνουν για άψογη φορητότητα και εύκολη αποθήκευση. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και την προσεκτική επιλογή των υλικών τους, όπως τις γερές αρθρώσεις, μπορείτε να τα χειρίζεστε με μοναδική ευκολία. Τα ακουστικά SHL3100 διπλώνουν και γίνονται επίπεδα, ενώ τα πιο εξελιγμένα ακουστικά SHL3200 και 3300 διπλώνουν με ακόμη περισσότερους τρόπους, ώστε να καταλαμβάνουν το λιγότερο δυνατό χώρο.

 • Οδηγοί ηχείων νεοδυμίου 40 χιλ. για στιβαρά μπάσα

  Οδηγοί ηχείων νεοδυμίου 40 χιλ. για στιβαρά μπάσα

  Οι οδηγοί νεοδυμίου διαθέτουν εξαιρετική απόκριση συχνοτήτων που προσφέρει πεντακάθαρους υψηλούς τόνους και εκτεταμένα και καθαρά μπάσα, χωρίς προσπάθεια. Ο διαχωρισμός του ήχου είναι απόλυτα σαφής, επιτρέποντάς σας να ακούτε κάθε νότα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, για επαγγελματικό αποτέλεσμα στη μίξη των κομματιών σας ή καθηλωτική απόλαυση των αγαπημένων σας τραγουδιών εν κινήσει.

 • Άνετο, ελαφρύ στήριγμα κεφαλής με αφρολέξ EVA για άνετη εφαρμογή

  Άνετο, ελαφρύ στήριγμα κεφαλής με αφρολέξ EVA για άνετη εφαρμογή

  Τα πάντα σε αυτά τα ακουστικά προσδίδουν άνεση - από την εργονομική σχεδίαση μέχρι την ελαφριά τους κατασκευή και τη χρήση κορυφαίων υλικών. Έτσι, ακόμη και στην περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλές ώρες, θα απολαύσετε τη μουσική σας στο έπακρο με μοναδική άνεση.

 • Το σύστημα ακουστικής μόνωσης απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος

  Το σύστημα ακουστικής μόνωσης απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος
 • Ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών και στήριγμα κεφαλής, για άψογη εφαρμογή

  Ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών και στήριγμα κεφαλής, για άψογη εφαρμογή
 • Μαξιλαράκια αυτιών που επιτρέπουν τη ροή του αέρα

  Μαξιλαράκια αυτιών που επιτρέπουν τη ροή του αέρα
 • Εναλλάξιμα καλύμματα ακουστικών για να δώσετε το προσωπικό σας στιλ

  Εναλλάξιμα καλύμματα ακουστικών για να δώσετε το προσωπικό σας στιλ
 • Ακούστε με τα ακουστικά σας σε στυλ DJ, αλλά και τριγύρω σας

  Πρόκειται για αναστρέψιμο κάλυμμα ακουστικού για να ακούτε από το ένα αυτί

 • Καλώδιο 1,2 μέτρων για απόλυτη ελευθερία απόλαυσης της μουσικής σας εν κινήσει

  Το καλώδιο 1,2 μέτρων δίνει τη δυνατότητα στους εκκολαπτόμενους DJ να παίζουν και σε εξωτερικούς χώρους. Πλέον, μπορείτε να μιξάρετε κομμάτια και να κάνετε τα πάρτι σας όπου εσείς θέλετε.

 • Δοκιμασμένο σε 8.000 διπλώσεις για σίγουρη ανθεκτικότητα

  Σχεδιασμένα για υψηλή αντοχή και απόδοση, αυτά τα ακουστικά υπόσχονται να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία. Τα συστήματα καλωδίων είναι κατασκευασμένα να αντέχουν το δυνατό τράβηγμα και το συνεχές λύγισμα, δηλ. συνθήκες που ξεφεύγουν από την απλή, καθημερινή χρήση. Για να εξασφαλίσουμε την αντοχή των καλωδίων, όλα τα σχέδια υποβάλλονται σε μια αυστηρή δοκιμή 8.000 διπλώσεων.

 • Χειρισμός υψηλής ισχύος 2000 mW: χωρίς παραμόρφωση ακόμη και στην πιο δυνατή ένταση

  Ο χειρισμός υψηλός ισχύος προσφέρει εξαιρετική απόδοση, σε οποιαδήποτε ένταση ή από οποιαδήποτε πηγή. Ακούστε τη μουσική σας από συσκευές MP3, smartphone, οικιακές συσκευές ήχου και κονσόλες μίξης. Ακόμη και στην πιο δυνατή ένταση ή με υψηλή ισχύ εισόδου ήχου, ο ήχος είναι πεντακάθαρος και χωρίς παραμορφώσεις.

 • Μαλακά μαξιλαράκια 85 χιλ. για άνετη πολύωρη χρήση

  Απολαύστε μοναδικό ήχο, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα μαλακά μαξιλαράκια διαμέτρου 85 χιλ. προσφέρουν άψογη εφαρμογή για προστασία των αυτιών σας από τους ήχους του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουν εξαιρετική απομόνωση θορύβου και βελτιώνουν τις μπάσες νότες. Είτε μιξάρετε κομμάτια σε ένα πάρτι είτε απλά απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αυτά τα επικαλύμματα αυτιών σας εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε τη μουσική σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: