Ενδώτια ακουστικά

  Άψογη εφαρμογή, ακριβής ήχος

  Με μεταλλικό περίβλημα που απορροφά τους κραδασμούς, αυτά τα ηχεία υψηλής απόδοσης παράγουν πιστά μπάσα για ρεαλιστικό ήχο. Η μοναδική κυρτή σχεδίαση προσφέρει άψογη εφαρμογή, το άκρο από αφρολέξ Comply™ παρέχει απόλυτη απομόνωση θορύβου, ενώ το καλώδιο διαθέτει επένδυση για να μην μπερδεύεται. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Άψογη εφαρμογή, ακριβής ήχος

Η εύκολη στερέωση επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή στο αφτί

 • Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Τα 3 μεγέθη εξαιρετικά μαλακών καψών από σιλικόνη αυτών των ακουστικών Philips εφαρμόζονται στα αυτιά σας χωρίς να ασκούν πίεση και αποκλείουν τους ανεπιθύμητους θορύβους.

 • Καλύμματα επενδεδυμένα με εξαιρετικά μαλακό αφρολέξ για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή

  Καλύμματα επενδεδυμένα με εξαιρετικά μαλακό αφρολέξ για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή

  Τα καλύμματα των ακουστικών είναι επενδεδυμένα με εξαιρετικά μαλακό αφρολέξ, ώστε να εφαρμόζουν άψογα στο περίγραμμα των αυτιών σας. Θα αισθάνεστε τόσο άνετα, που σχεδόν θα ξεχνάτε ότι τα φοράτε.

 • Μεταλλικό περίβλημα κορυφαίας ποιότητας για ακριβή μετάδοση ήχου

  Μεταλλικό περίβλημα κορυφαίας ποιότητας για ακριβή μετάδοση ήχου

  Χάρη στο μεταλλικό περίβλημα ανώτερης ποιότητας, αυτά τα ακουστικά προστατεύονται από περιττές δονήσεις και εξασφαλίζουν ακριβή μετάδοση ήχου, ομαλή απόκριση μπάσων και διαυγείς τόνους μεσαίου-υψηλού εύρους.

 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί κλήσεων

  Ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί κλήσεων

  Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το κουμπί κλήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακουστικά Philips για μουσική αλλά και κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο. Απολαύστε κλήσεις handsfree, καθώς θα μπορείτε να τις δεχθείτε και να τις τερματίσετε από τα ακουστικά σας.

 • Μηχανισμός Anti-tangle

  Μηχανισμός Anti-tangle

  Όταν αποθηκεύετε τα ακουστικά σας, τα καλώδια μπορεί να μπερδευτούν αν δεν αποθηκευτούν με προσοχή, οπότε θέλει φασαρία να τα ετοιμάσετε για την επόμενη χρήση. Όχι πια: σύρετε το μηχανισμό anti-tangle προς τα ακουστικά και τακτοποιήστε τα πανεύκολα!

 • Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Το μαλακό υλικό flexi-grip που περιβάλλει τα ακουστικά βελτιώνει την απόδοση και ενισχύει την ανθεκτικότητά τους. Προστατεύει τη σύνδεση καλωδίου από φθορά που θα προέκυπτε σε διαφορετική περίπτωση εξαιτίας της επανειλημμένης κλίσης των ακουστικών από τη συχνή επαφή με τα δάχτυλα του χρήστη κάθε φορά που τα φοράει ή τα βγάζει.

 • Εξαιρετική απομόνωση εξωτερικού θορύβου για ποιότητα ήχου σε χαμηλή ένταση

  Δεν χρειάζεται πια να αυξάνετε την ένταση σε θορυβώδη μέρη. Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία και τα ακουστικά που εφαρμόζουν άψογα μειώνουν σημαντικά τον ήχο περιβάλλοντος, προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου και σε χαμηλότερη ένταση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Η απόλυτη εφαρμογή στο αφτί αποκλείει τους εξωτερικούς θορύβους

  Η άψογη, στεγανή εφαρμογή αυτών των ακουστικών σάς εκπλήσσει με την εξαιρετική απομόνωση θορύβου.

 • Η μοναδική κυρτή σχεδίαση επιτρέπει την εύκολη στερέωση για άψογη εφαρμογή.

  Η μοναδική κυρτή σχεδίαση του περιβλήματος των ακουστικών επιτρέπει την εύκολη στερέωση και την άψογη εφαρμογή στο αυτί - ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

 • Προσαρμόστε τον ήχο και τα κουμπιά ελέγχου μέσω της εφαρμογής Philips Headset

  Κατεβάστε την εφαρμογή Philips Headset για να προσαρμόσετε τον ήχο των ακουστικών σας, καθώς και τις επιλογές του τηλεχειριστηρίου για τις λειτουργίες απάντησης/τερματισμού κλήσης, αναπαραγωγής/παύσης μουσικής, ρύθμισης έντασης ήχου +/- και αλλαγής κομματιών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: