Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά

  Πεντακάθαρη μετάδοση

  Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά HiFi της Philips για λήψη του ευκρινέστερου δυνατού ήχου. Ο θόρυβος του περιβάλλοντος σχεδόν εξαλείφεται παρέχοντάς σας πεντακάθαρο ήχο. Η ενεργοποίηση της βάσης σύνδεσης με ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας εξασφαλίζει εύκολη επαναφόρτιση.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πεντακάθαρη μετάδοση

Ασύρματο ψηφιακό HiFi

 • Διάταξη οδήγησης ηχείου 40mm που αποδίδει ήχο χωρίς παραμόρφωση

  Η διάταξη οδήγησης ηχείου 40 mm είναι κατασκευασμένη από συνθετικό mylar για πολύ ευαίσθητο και παράλληλα ισχυρό στοιχείο, που αποδίδει ήχο χωρίς να ακούτε καμία παραμόρφωση.

 • Ρύθμιση 3 δρόμων για καλύτερη εφαρμογή και απόδοση μπάσων

  Απολαύστε άψογη εφαρμογή και καλύτερη απόδοση μπάσων με τα ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών τριών δρόμων που εφαρμόζουν εντελώς φυσικά γύρω από τα αυτιά σας.

 • Η αυτόματη λειτουργία απλοποιεί το συντονισμό της συχνότητας λήψης

  Πατήστε το εύχρηστο κουμπί συντονισμού στα ακουστικά για έναρξη της λειτουργίας του κυκλώματος που ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή για βέλτιστο συντονισμό της συχνότητας μετάδοσης και επίτευξη της καλύτερης δυνατής λήψης για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 • Ψηφιακή ασύρματη μετάδοση για την υψηλότερη ποιότητα audio

  Η ψηφιακή ασύρματη μετάδοση εξοικονομεί ρεύμα. Και χάρη στην κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία της Philips, ο ήχος παραμένει τέλεια συγχρονισμένος με την εικόνα όταν μετακινείστε.

 • Η βάση σύνδεσης ενεργοποίησης αποθηκεύει και επαναφορτίζει το δέκτη

  Η βάση σύνδεσης είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για αποθήκευση του δέκτη όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. Παράλληλα, επαναφορτίζει τη μονάδα δέκτη ώστε να είναι έτοιμη για χρήση ανά πάσα στιγμή.

 • Ψηφιακός ήχος και μετάδοση για εξαιρετική ποιότητα

  Το ηχητικό σήμα είναι ψηφιακό από το link μετάδοσης μέχρι τα ακουστικά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα και αντίσταση σε παρεμβολές.

 • Πολύ ελαφρύ στήριγμα κεφαλής για μεγαλύτερη άνεση

  Το λεπτό, ελαφρύ ανοξείδωτο στήριγμα κεφαλής ζυγίζει τόσο λίγο που δεν θα καταλαβαίνετε ότι το φοράτε.

 • Σχεδιασμός που αναπνέει για άνεση σε παρατεταμένη χρήση

  Το στήριγμα κεφαλής 'Auto Fit' με κάλυμμα διαθέτει πλέγμα που αναπνέει, ώστε να παραμένετε cool και άνετοι ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση.

 • Εύκολα προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής για βέλτιστη εφαρμογή και άνεση

  Ο εύκολα προσαρμόσιμος μηχανισμός εφαρμόζει τέλεια ανάμεσα στο μαξιλαράκι των ακουστικών και το αφτί παρέχοντας καλή ηχομόνωση για βέλτιστη απόδοση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: