Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Ο απόλυτος ήχος, με ή χωρίς καλώδια

  Χάρη στους κορυφαίους οδηγούς νεοδυμίου 40 χιλιοστών και τη λειτουργία ψηφιακής ενίσχυσης, τα ακουστικά SHB9100 προσφέρουν απαράμιλλη καθαρότητα ήχου και πλούσια μπάσα. Τα πολυτελή πολυκατευθυντικά μαξιλαράκια FloatingCushions παρέχουν υπέροχη ακρόαση, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

Αγκαλιάζουν το αυτί, Κόκκινο SHB9100RD/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ο απόλυτος ήχος, με ή χωρίς καλώδια

Με πολυτελή FloatingCushions

 • Η ψηφιακή ενίσχυση αποκαλύπτει κρυμμένες νότες και λεπτομέρειες.

  Η ψηφιακή ενίσχυση αποκαλύπτει κρυμμένες νότες και λεπτομέρειες.

  Δυνατά, κορυφαία μπάσα, χάρη στους οδηγούς υψηλής απόδοσης και στην ψηφιακή βελτίωση.

 • Οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλ. που προσφέρουν ένα ρεαλιστικό ηχητικό τοπίο

  Οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλ. που προσφέρουν ένα ρεαλιστικό ηχητικό τοπίο

  Το νεοδύμιο είναι ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό υλικό μικρών διαστάσεων. Παράγει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο για μεγαλύτερη ευαισθησία στο πηνίο φωνής, καλύτερη απόκριση μπάσων και απόλυτα ισορροπημένη ποιότητα ήχου. Χάρη στους ειδικά συντονισμένους οδηγούς νεοδυμίου 40 χιλ. μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό, λεπτομερή και φυσικό ήχο, για μια ολοζώντανη εμπειρία μουσικής.

 • Εξαιρετικά άνετα μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ που εφαρμόζουν τέλεια

  Εξαιρετικά άνετα μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ που εφαρμόζουν τέλεια

  Τα ακουστικά Philips διαθέτουν άνετα, μαλακά μαξιλαράκια από δερματίνη που αγκαλιάζουν το περίγραμμα των αυτιών σας τόσο άψογα που θα ξεχνάτε ότι τα φοράτε! Ιδανικά για κάθε κεφάλι, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να απομονώνετε τους εξωτερικούς θορύβους και να βυθίζεστε σε μια ατέλειωτη εμπειρία μουσικής.

 • H σχεδίαση FloatingCushions επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση των ακουστικών

  H σχεδίαση FloatingCushions επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση των ακουστικών

  Η πρωτοποριακή και πολυτελής σχεδίαση FloatingCushions χωρίς αρθρώσεις τύπου C επιτρέπει τη γρήγορη και πανεύκολη αυτόματη ρύθμιση των ακουστικών σε πολλές κατευθύνσεις, ώστε να ακολουθούν άψογα το περίγραμμα του κεφαλιού σας. Το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και εύχρηστο και εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα και ομοιόμορφη κατανομή στο κεφάλι και τα αυτιά σας.

 • Ασύρματη μουσική Bluetooth και εύκολος έλεγχος των κλήσεων

  Ασύρματη μουσική Bluetooth και εύκολος έλεγχος των κλήσεων

  Αν θέλετε να ακούτε μουσική ασταμάτητα και να επιστρέφετε εύκολα στη λειτουργία τηλεφώνου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την τεχνολογία Bluetooth! Συζεύξτε τα ακουστικά Philips με το smartphone ή το tablet σας με δυνατότητα Bluetooth και ελέγξτε τα πάντα με ένα πάτημα.

 • Bluetooth ή καλώδιο - απολαύστε τη μουσική σας όπως εσείς θέλετε!

  Χάρη στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth και βύσμα 3,5 χιλιοστών για αναπαραγωγή μουσικής, τα νέα ακουστικά Bluetooth σας προσφέρουν και στις δύο περιπτώσεις μοναδική απόλαυση! Απλά, συζεύξτε τα ακουστικά με οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth και απολαύστε ακρόαση ασύρματα με πεντακάθαρο ήχο. Εναλλακτικά, συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή των 3,5 χιλιοστών και απολαύστε βαθιά πλούσια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Η επιλογή είναι δική σας!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: