Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Bluetooth

  Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Ασύρματη μουσική και κλήσεις

  Απλά συνδέστε το προσαρμογέα ήχου Bluetooth στην υποδοχή ακουστικών του MP3 player και απολαύστε ασύρματη μουσική σε ποιότητα ψηφιακού στερεοφωνικού ήχου. Συνδεθείτε ταυτόχρονα σε τηλέφωνο και το MP3 player και πραγματοποιήστε εναλλαγή τραγουδιών και κλήσεων.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματη μουσική και κλήσεις

Μετατρέψτε σε ασύρματη τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής!

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας ήχου Bluetooth 3,5mm στη συσκευασία λιανικής

  Απλά συνδέστε τον προσαρμογέα ήχου Bluetooth 3,5mm σε μια συμβατική υποδοχή για ακουστικά. Ο προσαρμογέας ήχου λαμβάνει το ηχητικό σήμα της συσκευής αναπαραγωγής και το μετατρέπει σε ασύρματο σήμα Bluetooth με δυνατότητα λήψης από τα ακουστικά Bluetooth.

 • Συμβατότητα με Universal Bluetooth HSP/HFP

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία αντικατάστασης του καλωδίου. Aποτελεί παγκόσμιο πρότυπο και οι συσκευές Bluetooth διαφορετικών κατασκευαστών ενδέχεται να είναι διαλειτουργικές χρησιμοποιώντας κοινά προφίλ Bluetooth. Τα HSP (Handset Profile) και HFP (Handsfree Profile) είναι τα απαραίτητα προφίλ για τις τυπικές λειτουργίες ακουστικών Bluetooth. Αυτά τα ακουστικά θα λειτουργούν εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με HSP ή HFP. Το όνομα και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc. και χρησιμοποιούνται από την Koninklijke Philips Electronics N.V. κατόπιν αδείας.

 • Bluetooth® Stereo (συμμόρφωση με A2DP)

  Συσκευή Philips που υποστηρίζει το Bluetooth Stereo (A2DP). Η συμβατότητα A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) επιτρέπει στα ακουστικά να λαμβάνουν στερεοφωνική μουσική από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth με συμβατότητα A2DP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακουστικά με όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, PC, προσαρμογέα Bluetooth, MP3 κλπ. που υποστηρίζει A2DP.

 • Ποιότητα ψηφιακού στερεοφωνικού ήχου στα στερεοφωνικά προϊόντα Bluetooth

  Το ηχητικό σήμα μεταφέρεται ασύρματα ως ψηφιακό σήμα και μετατρέπεται σε αναλογικό μόνο από την ίδια τη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του ήχου επηρεάζεται λιγότερο από το θόρυβο λόγω παρεμβολών σε σχέση με τις αναλογικές τεχνολογίες. Η αναπαραγωγή του ήχου θα είναι πιστή στην αρχική εγγραφή και στην ηχητική πηγή.

 • SwitchStream - Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση.

  Με το SwitchStream θα ακούτε τον ήχο κλήσης στα ακουστικά σας όταν λαμβάνετε κλήση σε τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth. Μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση από τα ακουστικά και να επιστρέψετε στη μουσική σας όταν τελειώσετε το τηλεφώνημα. Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση.

 • Σχεδιαστική σύλληψη για τα ακουστικά TailorMate - επιλέξτε το στυλ σας

  Με τα TailorMate μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λουράκι για τα ακουστικά με οποιαδήποτε υποδοχή ακουστικών 3,5mm που θα ταιριάζει στο στυλ σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: