Μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth®

  Μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth®

  Ακουστικά άμεσης φόρτισης μέσω USB

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για ακόμα ένα τροφοδοτικό ή καλώδιο. Φορτίστε αυτό το ακουστικό απευθείας από οποιαδήποτε ενεργή θύρα USB. Ενώ φοράτε το ακουστικό, το μαλακό του earbud θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι το έχετε στο αφτί σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth®

Ακουστικά ψείρες, Μαύρο SHB1400/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ακουστικά άμεσης φόρτισης μέσω USB

 • Εύκολη επαναφόρτιση μέσω USB

  Εύκολη επαναφόρτιση μέσω USB

  Αυτό το ακουστικό διαθέτει ενσωματωμένο βύσμα USB, έτσι μπορείτε να το επαναφορτίσετε εύκολα μέσω μιας θύρας USB (σε υπολογιστές, φορτιστές USB κ.λπ.). Χωρίς τροφοδοτικά, χωρίς καλώδια, χωρίς προβληματισμούς.

 • Μαλακό, εργονομικό ακουστικό για ασφαλή στερέωση και άνεση όλη την ημέρα.

  Μαλακό, εργονομικό ακουστικό για ασφαλή στερέωση και άνεση όλη την ημέρα.

  Αυτό το ακουστικό διαθέτει ένα μαλακό, εργονομικά σχεδιασμένο earbud. Σε συνδυασμό με την πανάλαφρη σχεδίαση του ακουστικού, εξασφαλίζει ασφαλή στερέωση και άνεση όλη μέρα.

 • Καθαρές κλήσεις, χωρίς επιστροφή ήχου

  Απολαύστε καθαρές κλήσεις, χωρίς επιστροφή ήχου με το μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας και την κομψή ακουστική σχεδίαση.

 • Ασύρματη επικοινωνία handsfree με δυνατότητα Bluetooth

  Η χρήση του κινητού σας τηλεφώνου χωρίς ακουστικά ενδέχεται να μην είναι άνετη και ασφαλής. Σε πολλά μέρη είναι και παράνομη ενώ οδηγείτε. Τα ενσύρματα κιτ handsfree έχουν το πρόσθετο πρόβλημα του καλωδίου. Τα ακουστικά Βluetooth αντικαθιστούν το καλώδιο με μια ασύρματη σύνδεση Bluetooth μικρής εμβέλειας ώστε να είναι ελεύθερα τα χέρια σας και οι κινήσεις σας να μην παρεμποδίζονται από καλώδια. Καθώς η ενέργεια που εκπέμπεται κοντά στο κεφάλι είναι πολύ χαμηλότερη από την ενέργεια που εκπέμπει το κινητό σας, το Bluetooth μειώνει επίσης τους κινδύνους που σχετίζονται με την ακτινοβολία του κινητού.

 • Ασύρματη διαχείριση κλήσεων

  Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποδοχή και απόρριψη κλήσης, φωνητική κλήση και επανάκληση. Οι λειτουργίες της φωνητικής κλήσης και της επανάκλησης πρέπει να υποστηρίζονται από το κινητό σας.

 • Συμβατότητα με Universal Bluetooth HSP/HFP

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία αντικατάστασης του καλωδίου. Aποτελεί παγκόσμιο πρότυπο και οι συσκευές Bluetooth διαφορετικών κατασκευαστών ενδέχεται να είναι διαλειτουργικές χρησιμοποιώντας κοινά προφίλ Bluetooth. Τα HSP (Handset Profile) και HFP (Handsfree Profile) είναι τα απαραίτητα προφίλ για τις τυπικές λειτουργίες ακουστικών Bluetooth. Αυτά τα ακουστικά θα λειτουργούν εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με HSP ή HFP. Το όνομα και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc. και χρησιμοποιούνται από την Koninklijke Philips Electronics N.V. κατόπιν αδείας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: