Αποστειρωτές και θερμαντήρες
Αποστειρωτής μικροκυμάτων ατμού
 • Πολύ γρήγορος και πρακτικός

  Avent

  Αποστειρωτής μικροκυμάτων ατμού

  SCF271/20 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Η μικρή και ελαφριά κατασκευή του αποστειρωτή μικροκυμάτων ατμού SCF271/20 της Philips Avent τον καθιστά ιδανικό για χρήση μέσα και έξω από το σπίτι. Το περιεχόμενο παραμένει αποστειρωμένο μέχρι και 24 ώρες αν δεν ανοίξετε το καπάκι.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πολύ γρήγορος και πρακτικός

Αποστειρώνει 6 μπιμπερό σε 2 λεπτά*

 • Απλά προσθέστε νερό, γεμίστε τον και τοποθετήστε τον στο φούρνο μικροκυμάτων

  Απλά προσθέστε νερό, γεμίστε τον και τοποθετήστε τον στο φούρνο μικροκυμάτων

  Απλά προσθέστε νερό, γεμίστε τον και τοποθετήστε τον στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 μόνο λεπτά. Η ακριβής διάρκεια του κύκλου θα εξαρτηθεί από την ισχύ του φούρνου μικροκυμάτων σας: 2 λεπτά στα 1100-1850 Watt, 4 λεπτά στα 850-1000 Watt, 6 λεπτά στα 500-850 Watt.

 • Πρακτικός για ταξίδια. Χωράει στους περισσότερους φούρνους μικροκυμάτων.

  Πρακτικός για ταξίδια. Χωράει στους περισσότερους φούρνους μικροκυμάτων.

  Ο αποστειρωτής μικροκυμάτων της Philips Avent έχει σχεδιαστεί ώστε να χωράει στους περισσότερους φούρνους μικροκυμάτων της αγοράς. Το μικρό του μέγεθος διευκολύνει τη μεταφορά του σε ταξίδια, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα μαζί σας ένα αποστειρωμένο μπιμπερό όταν βρίσκεστε σε διήμερο ταξίδι ή σε διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας στο εξωτερικό. Επιπλέον, είναι ιδανικός ως επιπλέον αποστειρωτής για το σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Διαστάσεις: 166 (Υ), 280 (Π), 280 (Μ) χιλ.

 • Οι πλαϊνές λαβές κλείνουν το καπάκι με ασφάλεια

  Οι πλαϊνές λαβές κλείνουν το καπάκι με ασφάλεια

  Ο αποστειρωτής μικροκυμάτων διαθέτει κλιπ στο πλάι για πρόσθετη ασφάλεια. Τα κλιπ κλείνουν το καπάκι με ασφάλεια έτσι ώστε να μην μπορεί να χυθεί το καυτό νερό όταν βγάζετε τον αποστειρωτή από το φούρνο μικροκυμάτων. Οι πλαϊνές λαβές έχουν, επίσης, σχεδιαστεί να παραμένουν δροσερές ώστε να σας βοηθήσουν να χειρίζεστε με ασφάλεια τον αποστειρωτή.

 • Τα περιεχόμενα παραμένουν αποστειρωμένα έως 24 ώρες, εάν δεν ανοίξει το καπάκι.

  Τα περιεχόμενα παραμένουν αποστειρωμένα έως 24 ώρες, εάν δεν ανοίξει το καπάκι.

  Τα περιεχόμενα παραμένουν αποστειρωμένα έως 24 ώρες, εάν δεν ανοίξει το καπάκι.

 • Χωράει έξι μπιμπερό Philips Avent

  Χωράει έξι μπιμπερό Philips Avent

  Παρά το μικρό του μέγεθος, είναι ο μόνος αποστειρωτής μικροκυμάτων που έχει σχεδιαστεί ώστε να χωράει 6 μπιμπερό Philips Avent. Ενώ οι περισσότεροι αποστειρωτές μικροκυμάτων χωρούν μόνο 4 μπιμπερό, ο αποστειρωτής μικροκυμάτων της Philips Avent σάς επιτρέπει να αποστειρώνετε ταυτόχρονα τα μπουκάλια ολόκληρης της ημέρας. Είναι, επίσης, κατάλληλος για να αποστειρώνετε τα θήλαστρα.

 • Επιπλέον προστασία χάρη στη φυσική αποστείρωση με ατμό

  Αποστείρωση σημαίνει προστασία του μωρού σας από ιδιαίτερα βλαβερά βακτήρια στο γάλα μέχρι το ανοσοποιητικό του σύστημα να είναι αρκετά δυνατό. Ο αποστειρωτής της Philips Avent χρησιμοποιεί τη νοσοκομειακή μέθοδο αποστείρωσης με ατμό, η οποία είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική, χωρίς να περιλαμβάνει χημικά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: