Ασύρματο ηχείο

  Ισχυρός, δυναμικός ήχος

  Δυνατός ήχος που υποστηρίζεται από ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth. Ηχεία με τεχνολογία ανάκλασης μπάσων για ισχυρά, βαθύτερα μπάσα, και ευέλικτη δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικής τροφοδοσίας είτε από την πρίζα είτε από μπαταρίες τύπου AA, για εύκολη αναπαραγωγή ήχου όπου κι αν βρίσκεστε. Ένα ηχείο που συμπληρώνει τον τρόπο ζωής σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ισχυρός, δυναμικός ήχος

Ασύρματη μετάδοση μουσικής

 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, σταθερή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε με άνεση την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Μια ενσωματωμένη κοιλότητα πίσω από τον οδηγό ηχείου που διοχετεύει αέρα στις διόδους με συντονισμένη ακουστική αποδίδει βαθιές νότες με περισσότερη ένταση, και συνεπώς ρεαλιστικό ήχο.

 • Ιδανικό για κάθε smartphone, υπολογιστή ή φορητή συσκευή

  Ιδανικό για κάθε smartphone, υπολογιστή ή φορητή συσκευή
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: