Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά

  Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά

  Ο προσωπικός σας Digital Surround ήχος

  Το υπέροχο HD1500U συνδυάζει την άνεση ασύρματων ακουστικών με την αξιοπιστία και την ποιότητα του ψηφιακού ήχου. Απολαύστε μία από τις τρεις λειτουργίες των πολυκαναλικών ακουστικών Dolby TM χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ο προσωπικός σας Digital Surround ήχος

Απολαύστε ταινίες και μουσική

 • Διάταξη οδήγησης ηχείου 50mm για ήχο χωρίς καμία παραμόρφωση

  Η διάταξη οδήγησης ηχείου 50 χιλ. συνδυάζει την ευαισθησία του συνθετικού mylar με την ισχύ του μαγνητικού κυκλώματος νεοδυμίου για δυναμικό ήχο χωρίς παραμορφώσεις.

 • Επιλογή από 3 διαφορετικές αίθουσες ακρόασης Dolby Headphone

  Η τεχνολογία Dolby Headphone παρέχει ήχο παρόμοιο με αυτόν που παράγει ένα ηχοσύστημα πέντε ηχείων, από μία μονάδα ακουστικών. Μοντελοποιεί την εμπειρία ακρόασης surround ήχου σε σύνθεση και βαθμονόμηση συστήματος ηχείων 5.1 καναλιών και έτσι είναι ιδανικό για προσωπική και φορητή ακρόαση με surround ήχο.

 • Ενίσχυση μπάσων και πρίμων για καλύτερο ήχο

  Απολαύστε την πιο φυσική αναπαραγωγή ήχου για την επιλεγμένη μουσική ενισχύοντας μπάσα και πρίμα.

 • Η δυναμική εκχώρηση bit επιτρέπει να ακούτε πιο πολλές λεπτομέρειες

  Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία της Philips εξασφαλίζει ότι η επεξεργασία του ψηφιακού ήχου αποδίδει αναπαραγωγή με φανταστική λεπτομέρεια.

 • Ψηφιακός ήχος και μετάδοση για εξαιρετική ποιότητα

  Το ηχητικό σήμα είναι ψηφιακό από το link μετάδοσης μέχρι τα ακουστικά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα και αντίσταση σε παρεμβολές.

 • Συνδέστε έως και 4 πηγές ήχου αποφεύγοντας τις συνεχείς αλλαγές βυσμάτων

  Μπορείτε να συνδέσετε δύο ψηφιακές πηγές (όπως ένα DVD ή CD player) και δύο αναλογικές πηγές (όπως ένα δέκτη τηλεόρασης ή ραδιοφώνου FM) και να επιλέξετε από απόσταση αυτό που επιθυμείτε να ακούσετε. Δεν χρειάζεται πια να αλλάζετε καλώδια.

 • Ψηφιακή ασύρματη μετάδοση για την υψηλότερη ποιότητα audio

  Η ψηφιακή ασύρματη μετάδοση εξοικονομεί ρεύμα. Και χάρη στην κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία της Philips, ο ήχος παραμένει τέλεια συγχρονισμένος με την εικόνα όταν μετακινείστε.

 • Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές

  Με ευκρινή στοιχεία ελέγχου και ευανάγνωστη οθόνη, το ασύρματο σύστημα ακουστικών είναι εύκολο στη χρήση και τη ρύθμιση.

 • Επιλέξτε άνετα πηγές και ρυθμίσεις από απόσταση

  Η μονάδα τηλεχειριστηρίου με υπέρυθρες αποτελεί τον πιο πρακτικό τρόπο για να επιλέγετε την πηγή και να ορίζετε τις προτιμήσεις ακρόασης που θέλετε από την άνεση της αγαπημένης σας πολυθρόνας.

 • Εργονομικά επικαλύμματα που βελτιώνουν την άνεση στα αυτιά & τα μπάσα

  Το εργονομικό σχήμα των επικαλυμμάτων και τα πολυτελή υλικά εξασφαλίζουν πιο άνετη εφαρμογή και καλύτερη απόδοση μπάσων χάρη σε μειωμένη διαρροή θορύβου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: