Ασύρματο ηχείο SoundRing

  Βυθιστείτε σε φυσικούς, καθηλωτικούς ήχους

  Γεμίστε το χώρο σας με απίθανα φυσικούς και καθηλωτικούς ήχους. Το ασύρματο ηχείο SoundRing SB3700/10 της Philips μεταδίδει ασύρματα τη μουσική σας από το iPod Touch, το iPhone, το iPad και το iTunes του υπολογιστή σας σε ολόκληρο το δωμάτιο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματο ηχείο SoundRing

Bluetooth®, Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία, 16W SB3700/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Βυθιστείτε σε φυσικούς, καθηλωτικούς ήχους

Πάθος με τον ήχο

 • SoundRing για ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις από μια μικρή συσκευή

  SoundRing για ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις από μια μικρή συσκευή

  Μοναδική σχεδίαση και κατασκευή, για ήχο που πλημμυρίζει το χώρο. Περιλαμβάνει έναν κεντρικό ηχητικό αγωγό μπάσων και τέσσερις οδηγούς υψηλής ανάλυσης -δύο μπροστινής και δύο πλευρικής εξόδου- με μαγνήτες νεοδυμίου, ώστε να διαχέει τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις και να προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα σε όλο το δωμάτιο.

 • Το FullSound ενισχύει τις ηχητικές λεπτομέρειες και προσφέρει πλούσιο, ισχυρό ήχο

  Το FullSound ενισχύει τις ηχητικές λεπτομέρειες και προσφέρει πλούσιο, ισχυρό ήχο

  Το FullSound, κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος, εξασφαλίζοντας πιστή ενίσχυση της απόδοσης της μουσικής. Το μουσικό περιεχόμενο αναλύεται και βελτιστοποιείται δυναμικά, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μουσική σας με εξαιρετική λεπτομέρεια και βάθος.

 • Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Κάντε μόνο μία απλή σύνδεση και απολαύστε όλη σας τη μουσική από τις φορητές συσκευές και τον υπολογιστή σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στην είσοδο AUDIO-IN (3,5 χιλ.) του σετ ηχείων Philips. Με τους υπολογιστές, η σύνδεση συνήθως γίνεται από την έξοδο ακουστικών. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνδεση, μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή απευθείας σε ένα σετ ηχείων κορυφαίας ποιότητας. Η Philips απλώς προσφέρει πολύ καλύτερο ήχο.

 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το ηχείο σας υποστηρίζει μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με ασύρματη μετάδοση μουσικής υψηλής ποιότητας, από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth.

 • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ακόμη καλύτερη φορητότητα

  Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να φορτίσετε το SoundRing στην παρεχόμενη βάση με το ίδιο κομψό στυλ. Απλώς συνδέστε το ηχείο στη βάση και συνεχίστε να απολαμβάνετε μουσική με τις ώρες.

 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία για κλήσεις hands-free

  Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, αυτό το ηχείο της Philips μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανοιχτή συνομιλία. Όταν δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση, η αναπαραγωγή μουσικής διακόπτεται προσωρινά κι έτσι μπορείτε να μιλήσετε μέσω του ηχείου. Είναι ιδανικό για να λάβετε μέρος σε μια τηλεφωνική συνδιάσκεψη ή να τηλεφωνήσετε σε φίλους από ένα πάρτι.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: