Φορητό video player

  Βίντεο εν κινήσει

  Βυθιστείτε σε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες με το Flash Audio Video player της Philips με οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5”. Απολαύστε βίντεο που έχετε στον υπολογιστή σας ή αγοράσατε ηλεκτρονικά. Αυξήστε την ένταση στα ενσωματωμένα ηχεία για υπέροχο ήχο! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βίντεο εν κινήσει

MP3, WMA , φωτογραφίες και βίντεο

 • Απολαύστε μουσική MP3 και WMA καθώς και ραδιόφωνο FM

  Απολαύστε μουσική MP3 και WMA καθώς και ραδιόφωνο FM

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη φορητή σας συσκευή. Απλά πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να συντονιστείτε στο ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM με έως και 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 • Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Το GoGear player υποστηρίζει την ευρέως διαδεδομένη μορφή WMV, καθώς και την τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) της Microsoft που προστατεύει τα βίντεο που αγοράστηκαν ή ενοικιάστηκαν online. Χρησιμοποιήστε το WMP11 για να μεταφέρετε τέτοιου είδους περιεχόμενο στη συσκευή GoGear και απολαύστε τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει.

 • Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Για απόλυτη φορητότητα μουσικής, το Philips GoGear player είναι έτοιμο για δράση. Η ελαφριά και εξαιρετικά μικρή συσκευή σάς προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και πραγματική εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας εν κινήσει.

 • Έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5" για άνετη προβολή

  Έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5" για άνετη προβολή
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: