Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Επιλέξτε το GoGEAR Azure και απολαύστε κορυφαίο ήχο. Η συσκευή έχει δυνατότητα Bluetooth®, για να τη συνδέετε ασύρματα με άλλες συσκευές. Διαθέτει επίσης μια καθαρή και φωτεινή οθόνη για εύκολη πλοήγηση, καθώς και μεγάλο χρόνο αναπαραγωγής για ατελείωτη ψυχαγωγία! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

με Bluetooth, για ασύρματη μουσική ψυχαγωγία

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Μη απωλεστική κωδικοποίηση APE, FLAC, MP3 και WMA για ήχο ακριβείας

  Μη απωλεστική κωδικοποίηση APE, FLAC, MP3 και WMA για ήχο ακριβείας

  Περάστε τα τραγούδια σας στο GoGEAR και απολαύστε μοναδικό ήχο ακριβείας, χωρίς απώλειες στην καθαρότητα ή τη λεπτομέρεια. Οι τελευταίες τεχνολογίες συμπίεσης ήχου μειώνουν το μέγεθος των αρχείων έως και δέκα φορές. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες στην ποιότητα ήχου, ενώ τα συμπιεσμένα αρχεία αποθηκεύονται σε μορφή, π.χ. MP3 και WMA. Το GoGEAR μπορεί να παίξει αρχεία APE, FLAC, MP3 και WMA με υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης - προσφέροντάς σας ποιοτικό ήχο και δίνοντάς σας τον έλεγχο ενός ολόκληρου κόσμου ψηφιακής μουσικής. Πλέον, μπορείτε να κατεβάζετε τραγούδια ή να αντιγράφετε CD και να μεταφέρετε τα αρχεία σας στο GoGEAR για απεριόριστη απόλαυση εν κινήσει.

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 35 ώρες ή βίντεο μέχρι 6 ώρες

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 35 ώρες ή βίντεο μέχρι 6 ώρες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: