MP4 player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Με τη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP3 GoGEAR Video 4,3" μπορείτε να απολαύσετε ολοζώντανα, ευκρινή βίντεο σε δημοφιλείς μορφές όπως RMVB, MPEG4 και AVI, σε ποιότητα HD. Χάρη στην οθόνη LCD 4,3" και το ενσωματωμένο ηχείο, η ψυχαγωγία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

με FullSound και αναπαραγωγή βίντεο HD

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Το surround για ταινίες είναι μια προηγμένη τεχνολογία ήχου που αναλύει απευθείας οποιαδήποτε πηγή ήχου μιας ταινίας ή soundtrack βίντεο δημιουργώντας ένα φυσικό σύνολο ήχων με στοιχεία που ερμηνεύονται ατομικά και με ακρίβεια. Τα επεξεργασμένα στοιχεία ήχου μεταφέρονται στη συνέχεια απευθείας σε κάθε αυτί, μέσω ενδώτιων ακουστικών. To surround για ταινίες παράγει ένα φυσικό ακουστικό σκηνικό με βάση το πραγματικό περιεχόμενο του soundtrack. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τον ακροατή στο μέσον της δράσης για μια ανεπανάληπτη εμπειρία surround, σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς ήχου της ταινίας.

 • Ενσωματωμένο ηχείο για ψυχαγωγία στο φουλ

  Ενσωματωμένο ηχείο για ψυχαγωγία στο φουλ

  Επισκεφτείτε διάφορα μέρη με τη συσκευή GoGEAR και απολαύστε τον ήχο στο φουλ. Η συσκευή διαθέτει ένα ενσωματωμένο πανίσχυρο και ιδιαίτερα ακριβές ηχείο, το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μόνοι ή με παρέα μοναδικές μουσικές και κινηματογραφικές εμπειρίες - οπουδήποτε. Χωρίς τον μπελά της σύνδεσης εξωτερικών ηχείων, η χαρά του μοιράσματος με τους φίλους γίνεται πολύ πιο απολαυστική. Το GoGEAR μετατρέπει την απόλαυση σε δυνατή ψυχαγωγία.

 • Ενσωματωμένη βάση, για άνετη προβολή handsfree

  Ενσωματωμένη βάση, για άνετη προβολή handsfree

  Η συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP4 GoGEAR διαθέτει μια πρακτική βάση, για άνετη και ξεκούραστη εμπειρία προβολής. Η σταθερή βάση, που βγαίνει εύκολα, σας επιτρέπει να τοποθετείτε τη συσκευή πάνω σε τραπέζι και να απολαμβάνετε τα βίντεό σας όποτε και όπου θέλετε. Όταν τελειώσετε, απλώς βάλτε πάλι τη βάση μέσα στην υποδοχή της. Με το GoGEAR, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε.

 • Υποδοχή κάρτας microSD, για επέκταση της μνήμης έως και 32 GB

  Υποδοχή κάρτας microSD, για επέκταση της μνήμης έως και 32 GB

  Στις φορητές συσκευές ισχύει το "Όσο μικρότερη τόσο καλύτερα". Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τη μνήμη. Με το GoGear, μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, τοποθετώντας απλώς μια κάρτα microSD. Η κάρτα microSD εμφανίζεται ως δεύτερη αφαιρούμενη μονάδα, όταν η συσκευή αναπαραγωγής είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, για εύκολη μεταφορά αρχείων. Αγοράστε μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 32 GB για να επεκτείνετε τη μνήμη του GoGear. Έπειτα, απλώς γεμίστε την κάρτα με το περιεχόμενο που θέλετε και τοποθετήστε την στην υποδοχή της συσκευής αναπαραγωγής, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσουν οι επιλογές ψυχαγωγίας σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: