Mini Tablet με Android™

  Mini Tablet με Android™

  Αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια στην άκρη των δαχτύλων σας

  Το GoGear Connect είναι η καλύτερη συσκευή ψυχαγωγίας για τις μετακινήσεις σας. Κατεβάστε αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια Android. Απολαύστε πλούσιο ήχο από τα ακουστικά απομόνωσης ήχου, χάρη στις τεχνολογίες FullSound και Surround για ταινίες ή από το ισχυρό ενσωματωμένο ηχείο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια στην άκρη των δαχτύλων σας

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια στην άκρη των δαχτύλων σας

Με εκπληκτικό ήχο

 • Πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Android Market

  Πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Android Market

  Απολαύστε σπουδαίες εφαρμογές από το Android Market. Κάντε απλώς κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο του GoGear, για να συνδεθείτε στο Android Market μέσω Wi-Fi, και ξεκινήστε την αναζήτηση για εφαρμογές που δημοσιεύονται από αξιόπιστους τρίτους παρόχους. Πραγματοποιήστε λήψεις παιχνιδιών, εργαλείων και ηλεκτρονικών βιβλίων, ή εφαρμογών για να εξατομικεύσετε το GoGear σας – δωρεάν ή με μια μικρή χρέωση. Η απλή και εύχρηστη διασύνδεση σάς επιτρέπει να περιηγείστε έξυπνα μεταξύ των διάφορων εφαρμογών που μπορούν να ταξινομηθούν κατά βαθμολογία, κατηγορία ή δημοτικότητα. Πραγματοποιήστε λήψεις εφαρμογών απευθείας στο GoGear σας και απολαύστε τις στο λεπτό. Το GoGear κάνει κάθε σας στιγμή εν κινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Το surround για ταινίες είναι μια προηγμένη τεχνολογία ήχου που αναλύει απευθείας οποιαδήποτε πηγή ήχου μιας ταινίας ή soundtrack βίντεο δημιουργώντας ένα φυσικό σύνολο ήχων με στοιχεία που ερμηνεύονται ατομικά και με ακρίβεια. Τα επεξεργασμένα στοιχεία ήχου μεταφέρονται στη συνέχεια απευθείας σε κάθε αυτί, μέσω ενδώτιων ακουστικών. To surround για ταινίες παράγει ένα φυσικό ακουστικό σκηνικό με βάση το πραγματικό περιεχόμενο του soundtrack. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τον ακροατή στο μέσον της δράσης για μια ανεπανάληπτη εμπειρία surround, σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς ήχου της ταινίας.

 • Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Χάρη στα ακουστικά απομόνωσης ήχου, ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες μουσικής σε χαμηλότερη ένταση απ' ό,τι είναι δυνατό σε τυπικά ακουστικά. Με βάση την πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία των ακουστικών με απομόνωση ήχου δημιουργεί τέλεια μόνωση ανάμεσα στην πηγή ήχου του περιβάλλοντος και το κανάλι του αυτιού, εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το περιβάλλον ενώ κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί σας. Ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις έντασης, μπορείτε να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικούς θορύβους. Τα επικαλύμματα ακουστικών είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή.

 • Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας

  Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Aπό τη Philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: