Συνδεθείτε με μουσική και κλήσεις

  Με ένα κλιπ και κλικ είστε πάντα συντονισμένοι και συνδεδεμένοι! Το κομψό Philips GoGear digital audio player LUXE προσαρτάται σαν αξεσουάρ και πραγματοποιεί εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων στο κινητό σας τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth, ενώ παράλληλα εμφανίζει το όνομα του καλούντος, με ένα πάτημα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συνδεθείτε με μουσική και κλήσεις

MP3 player με ακουστικά Bluetooth®

 • Εμφάνιση ονόματος και αριθμού καλούντος

  Εμφάνιση ονόματος και αριθμού καλούντος

  Για να μην χάνετε ποτέ καμία κλήση ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας. Τη στιγμή που δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση, η λειτουργία αναγνώρισης κλήσης εμφανίζει πληροφορίες όπως το όνομα του καλούντος και τον τηλεφωνικό αριθμό, προτού απαντήσετε στην κλήση.

 • Μεταφορά και απόθεση τραγουδιών και δεδομένων - δεν απαιτείται λογισμικό

  Μεταφορά και απόθεση τραγουδιών και δεδομένων - δεν απαιτείται λογισμικό

  Μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα και γρήγορα τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή σας στο GoGear player. Απλά συνδέστε το GoGear στον υπολογιστή σας ενώ βρίσκεστε στην Εξερεύνηση των Windows®, επιλέξτε τα τραγούδια ή τους φακέλους που επιθυμείτε να αντιγράψετε στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μεταφέρετε τα επιλεγμένα αρχεία στο φάκελο μουσικής του GoGear. Είναι τόσο απλό. Δεν απαιτείται επιπλέον εγκατάσταση λογισμικού!

 • Ίδια ακουστικά για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις

  Ίδια ακουστικά για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις

  Τώρα μπορείτε να συντονιστείτε στην αγαπημένη σας μουσική και στις σημαντικές σας κλήσεις εν κινήσει - με μόνο ένα σετ ακουστικών. Η σύζευξη του MP3 player με δυνατότητα Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο με Bluetooth εξαλείφει την ανάγκη αλλαγής ακουστικών. Όταν δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση στο κινητό σας τηλέφωνο ενώ ακούτε μουσική, το MP3 player θα λάβει αυτόματα το σήμα του τηλεφώνου μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης Bluetooth. Απλά χτυπήστε ελαφρά τη συσκευή ώστε τα ακουστικά να μεταβούν σε λειτουργία "ομιλίας" για να δεχτείτε την κλήση και αντίστροφα.

 • Μικρό και κομψό - σαν αξεσουάρ μόδας

  Μικρό και κομψό - σαν αξεσουάρ μόδας

  Το κομψό GoGear LUXE με ενσωματωμένο κλιπ είναι σχεδιασμένο για να φοριέται ως αξεσουάρ μόδας – στερεώστε το είτε στην τσάντα είτε στα ρούχα σας. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε στην τσάντα σας για το MP3 player. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την ψηφιακή μουσική σας εν κινήσει ενώ παραμένετε στη μόδα.

 • Πραγματοποιήστε εναλλαγή στο κινητό σας τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth με ένα πάτημα

  Πραγματοποιήστε εναλλαγή στο κινητό σας τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth με ένα πάτημα

  Με μόνο ένα κλικ, μπορείτε να μεταβείτε από την ακρόαση μουσικής σε μια εισερχόμενη κλήση – απλά κάντε κλικ ξανά για να συνεχίσετε τη μουσική απόλαυση. Ένα έξυπνο ενσωματωμένο κουμπί στην πρόσοψη της συσκευής επιτρέπει την αναπαραγωγή ή την προσωρινή διακοπή της μουσικής σας, και την εναλλαγή ανάμεσα σε μουσική και κλήσεις. Απλά χτυπήστε ελαφρά στην επιφάνεια για να απαντήσετε στην κλήση – και στη συνέχεια τερματίστε την – χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε ακουστικά ή να διακόψετε τη μουσική σας.

 • Χρόνος αναμονής μέχρι 100 ώρες*

  Χρόνος αναμονής μέχρι 100 ώρες*

  Για απόλυτη ευκολία στην απόλαυση μουσικής εν κινήσει, μία μόνο φόρτιση του GoGear LUXE μπορεί να παρέχει ισχύ στη συσκευή σας σε λειτουργία αναμονής συνεχόμενα για έως και 100 ώρες.

 • Χρόνος ομιλίας μέχρι 4 ώρες*

  Χρόνος ομιλίας μέχρι 4 ώρες*

  Με μέγιστο χρόνο ομιλίας 4 ώρες με μία μόνο φόρτιση, η συνομιλία στο τηλέφωνο για δουλειά ή διασκέδαση είναι ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να συντονιστείτε στην αγαπημένη σας μουσική ενώ είστε συνδεδεμένοι.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Τυχαία αναπαραγωγή μουσικής για απόλυτη άνεση

  Τυχαία αναπαραγωγή μουσικής για απόλυτη άνεση

  Η λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής αλλάζει τα δεδομένα και δεν χρειάζεται πλέον να ακούτε τη μουσική σας με την ίδια σειρά κάθε φορά μέχρι να τη βαρεθείτε. Αφού μεταφέρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια από τη μουσική σας βιβλιοθήκη στο GoGear player, πατήστε το κουμπί "shuffle" (τυχαία αναπαραγωγή) και ακούστε τα κομμάτια να αναπαράγονται με τυχαία σειρά. Έτσι νιώθετε ανανεωμένοι και απολαμβάνετε μια νέα μουσική εμπειρία κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το GoGear player εν κινήσει.

 • Μέχρι 10 ώρες αναπαραγωγή* μουσικής MP3 και WMA συν ραδιόφωνο FM

  Μέχρι 10 ώρες αναπαραγωγή* μουσικής MP3 και WMA συν ραδιόφωνο FM
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: