ασύρματη αποσπώμενη βάση ηχείων

  Πανίσχυρες λύσεις ήχου

  Παράγοντας πλούσιο ήχο παρά τις μικρές της διαστάσεις, η ασύρματη βάση ηχείων σε σκούρο γκρι χρώμα ταιριάζει άψογα με την κομψή σχεδίαση του αποσπώμενου ηχείου της σειράς 8600. Και οι δύο συσκευές μαζί σάς προσφέρουν υπέροχο ήχο, σε όποιο σημείο του χώρου κι αν τις τοποθετήσετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

ασύρματη αποσπώμενη βάση ηχείων

για τηλεοράσεις Philips PTA860/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πανίσχυρες λύσεις ήχου

Ήχος που σας συγκινεί

 • Βάση από αλουμίνιο σε σκούρο γκρι χρώμα για διαχρονική κομψότητα

  Μια τηλεόραση που εντυπωσιάζει σε κάθε της εκατοστό. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν σκούρο μεταλλικό φινίρισμα για τη βάση, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τις λεπτομέρειες της τηλεόρασης από ατόφιο μέταλλο, γιατί γνωρίζουν ότι το μέταλλο αποπνέει ποιότητα κατασκευής.

 • Επεκτείνετε το ηχοσύστημά σας σε 20 ηχεία των 70 watt

  Απολαύστε εκπληκτικό ήχο που γεμίζει το χώρο επεκτείνοντας το σύστημα ηχείων 8600 με ένα ζευγάρι βάσεων ηχείων. Με αυτόν τον τρόπο, τα δύο ηχεία στο πίσω μέρος της τηλεόρασης συνδυάζουν την ισχύ τους με 16 μικρο-οδηγούς στα αριστερά και στα δεξιά των αποσπώμενων ηχείων και με δύο ηχεία μεσαίου φάσματος στις βάσεις. Όταν λειτουργούν όλα μαζί, προσφέρουν ένα ευρύ και πλούσιο φάσμα ήχου με κρυστάλλινη, ισορροπημένη ποιότητα ήχου.

 • Τοποθετήστε τα ηχεία σας ελεύθερα σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου

  Απλά τοποθετήστε τα ηχεία στο σημείο που θέλετε. Οι βάσεις επιτρέπουν την ασύρματη μετάδοση ήχου υψηλής ποιότητας από την τηλεόρασή σας και σας προσφέρουν την ελευθερία που χρειάζεστε για να συνθέσετε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία ήχου σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας.

 • Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει τους χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού

  Έχει μοντέρνα εμφάνιση για να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επειδή θέλετε μια τηλεόραση που τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και όταν την κλείνετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: