Γυαλιά για παιχνίδι δύο παικτών σε πλήρη οθόνη

  Παιχνίδια για δύο παίκτες, σε πλήρη οθόνη

  Στα παιχνίδια 2D για δύο παίκτες, συνήθως ο κάθε παίκτης βλέπει το δικό του κομμάτι στη μισή οθόνη. Φορώντας αυτά τα γυαλιά 3D, ο καθένας θα βλέπει μόνο το παιχνίδι του σε πλήρη οθόνη. Δύο παίκτες, κοινή οθόνη, διασκέδαση στο μέγιστο! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Γυαλιά για παιχνίδι δύο παικτών σε πλήρη οθόνη

για τηλεοράσεις Easy 3D PTA436/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Παιχνίδια για δύο παίκτες, σε πλήρη οθόνη

Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

 • Το παιχνίδι σας σε πλήρη οθόνη

  Το παιχνίδι σας σε πλήρη οθόνη

  Στα παιχνίδια 2D για δύο παίκτες, συνήθως ο κάθε παίκτης βλέπει το δικό του κομμάτι στη μισή οθόνη. Η Philips επεκτείνει τη λειτουργικότητα των τηλεοράσεων 3D, επιτρέποντας στους παίκτες να απολαμβάνουν ταυτόχρονα τα παιχνίδια δύο παικτών σε πλήρη οθόνη. Φορώντας τα γυαλιά 3D, ο κάθε παίκτης θα βλέπει μόνο το δικό του κομμάτι σε πλήρη οθόνη, οπότε και οι δύο θα μπορούν να κάθονται μαζί, να παίζουν στην ίδια τηλεόραση και να απολαμβάνουν τη διασκέδαση στο μέγιστο.

 • Ελαφριά για άνετη πολύωρη θέαση

  Τα γυαλιά Easy 3D δεν περιέχουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα και μπαταρίες. Είναι ελαφριά και άνετα για να τα φοράτε πολλές ώρες

 • Ρυθμιζόμενη γέφυρα μύτης για μέγιστη άνεση

  Αυτά τα γυαλιά 3D διαθέτουν ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια ώστε να ταιριάζουν σε κάθε μύτη. Ακόμα κι όταν τα φοράτε πάνω από γυαλιά μυωπίας, σας προσφέρουν μια εμπειρία άνετης προβολής.

 • Άριστη κάλυψη φακού, ακόμα και αν φοράτε γυαλιά

  Ο μεγάλος φακός και η ανεπαίσθητη καμπυλότητά τους τα κάνει κατάλληλα για όλα τα πρόσωπα, ακόμα και για τους χρήστες που φορούν γυαλιά. Το πρόσθετο άκρο του σκελετού που αγκιστρώνει πάνω σε άλλα γυαλιά βοηθά επίσης στην ασφαλή τοποθέτηση των γυαλιών Easy 3D πάνω από τα κανονικά σας γυαλιά όρασης.

 • Εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στην πλήρη οθόνη και στην κανονική προβολή

  Με 2 κλικ ενός κουμπιού, μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε την προβολή πλήρους οθόνης με την κανονική προβολή, για να αλλάζετε εύκολα τις ρυθμίσεις και τις άλλες επιλογές του παιχνιδιού.

 • Ευκρινείς εικόνες, χωρίς τρεμόπαιγμα

  Χάρη στην τεχνολογία FPR (Επιβράδυνση μοτίβου ταινίας) ενός προηγμένου πολωτή 3D που είναι πλήρως ενσωματωμένος στην οθόνη της τηλεόρασης, η λειτουργία παιχνιδιών για δύο παίκτες σε πλήρη οθόνη παρέχει ευκρινείς εικόνες με χαμηλό ποσοστό ειδώλου, ώστε να απολαμβάνετε κάθε παιχνίδι στο έπακρο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Μόνο για παιχνίδια 2D.
 • Βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή HDMI της τηλεόρασης.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: