Κιτ αναβάθμισης τηλεόρασης 3D

  Απολαύστε 3D στην τηλεόραση Philips 3D Ready

  Δώστε μια άλλη διάσταση στην παρακολούθηση ταινιών στο καθιστικό σας, με το κιτ αναβάθμισης 3D. Χάρη στα γυαλιά Active 3D προηγμένης τεχνολογίας, και έναν πομπό 3D, το κιτ αυτό διαθέτει ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας, ώστε να απολαμβάνετε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία 3D!

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε 3D στην τηλεόραση Philips 3D Ready

Με κιτ αναβάθμισης 3D

 • 2 x Γυαλιά Active 3D για κινηματογραφική εμπειρία Full HD 3D

  2 x Γυαλιά Active 3D για κινηματογραφική εμπειρία Full HD 3D

  Η Philips χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D για να προσφέρει την εμπειρία Full HD 3D. Η τεχνολογία Αctive 3D χρησιμοποιεί έναν ασύρματο πομπό για το γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο του ενεργού "φωτοφράκτη" των γυαλιών Active 3D, σε τέλειο συγχρονισμό με το περιεχόμενο της τηλεόρασης. Ποτέ άλλοτε η δράση και τα ειδικά εφέ δεν ήταν τόσο καθηλωτικά, έντονα ή ρεαλιστικά.

 • Περιλαμβάνεται το λογισμικό για την εγκατάσταση του πομπού 3D.

  Περιλαμβάνεται το λογισμικό για την εγκατάσταση του πομπού 3D.

  Περιλαμβάνεται ενημέρωση λογισμικού τηλεόρασης για την εγκατάσταση του πομπού 3D

 • Full HD 3D TV για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD 3D TV για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Απολαύστε τη μαγεία των ταινιών 3D στο καθιστικό σας με την τηλεόραση Full HD 3D ready. Η τεχνολογία Active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά γρήγορα εναλλασσόμενων οθονών για ρεαλιστικό βάθος και ρεαλισμό σε ανάλυση Full HD 1080x1920. Με την κυκλοφορία κορυφαίων ταινιών 3D σε BluRay και τις μελλοντικές μεταδόσεις 3D, μπορείτε να επιλέγετε από μεγάλο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Η τηλεόρασή σας είναι έτοιμη για την εμπειρία Full HD 3D, αρκεί να τη συνδυάσετε με μια συσκευή αναπαραγωγής δίσκων BluRay, συμβατή με 3D, ή ένα δέκτη HD. Για οικογενειακή ψυχαγωγία με περισσότερους από 2 θεατές, προσθέστε όσα γυαλιά 3D επιθυμείτε (κιτ επέκτασης PTA03).

 • Εύκολη εγκατάσταση στην τηλεόραση

  Απλώς συνδέστε τη συσκευή USB για ενημέρωση λογισμικού, συνδέστε τον πομπό 3D στην ειδική 3D Out υποδοχή της τηλεόρασης, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε την προβολή 3D περιεχόμενου στην τηλεόραση Philips 3D ready.

 • Ο πομπός 3D καθιστά εφικτή την επικοινωνία μεταξύ τηλεόρασης και γυαλιών 3D*

  Ο πομπός 3D είναι εύκολο να εγκατασταθεί και καθιστά εφικτή την επικοινωνία μεταξύ τηλεόρασης και γυαλιών Active 3D.

 • Κατάλληλα για χρήση με τις τηλεοράσεις Philips Full HD 3D Ready

  Κατάλληλα για χρήση με τις τηλεοράσεις Philips Full HD 3D Ready (δείτε τα σχετικά προϊόντα για συμβατές τηλεοράσεις)

 • Διατίθενται επιπλέον ζευγάρια γυαλιών 3D για ξεχωριστή πώληση

  Αν θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία 3D μαζί με όλη την οικογένεια, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον ζευγάρια ενεργών γυαλιών 3D (κιτ επέκτασης PTA03 ή PTA516).

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Το κιτ επέκτασης PTA02 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τηλεοράσεις 58PFL9955. Το κιτ επέκτασης PTA03 μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς η τηλεόραση 58PFL9955 διαθέτει ενσωματωμένο πομπό 3D.
 • Προειδοποίηση σχετικά με την υγεία
 • Εάν εσείς ή η οικογένειά σας έχετε ιστορικό επιληψίας ή κρίσεων φωτοευαισθησίας, συμβουλευθείτε γιατρό πριν από την έκθεση σε πηγές φωτός που αναβοσβήνουν, ταχεία εναλλαγή εικόνων ή παρακολούθηση 3D περιεχόμενου.
 • Για να αποφύγετε ενοχλήσεις όπως ζαλάδες, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε περιεχόμενο 3D για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, διακόψτε την παρακολούθηση 3D περιεχόμενου, και μην επιδοθείτε σε καμία δυνητικά επικίνδυνη δραστηριότητα ώσπου να εκλείψουν τα συμπτώματα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Μην χρησιμοποιείτε τα γυαλιά 3D για κανένα άλλο σκοπό εκτός από την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.
 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ - Μην αφήνετε παιδιά κάτω των 3 ετών να παίζουν με τα γυαλιά 3D, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πνιγούν με το καπάκι της μπαταρίας ή την μπαταρία.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: