Δυναμικός ήχος στην καθημερινότητα

  Απολαύστε δυναμικό ήχο από το ShoqBox, ένα MP3 player μεγέθους παλάμης με ενσωματωμένα ηχεία που διαθέτουν τεχνολογία XSL Acoustics. Απολαύστε μέχρι 500 τραγούδια ενώ βρίσκεστε στο δρόμο ή με φίλους στο σπίτι. Δυναμικός ήχος όπου και αν βρίσκεστε! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δυναμικός ήχος στην καθημερινότητα

MP3 player με ισχυρά ηχεία

 • Ενσωματωμένα ηχεία με XSL Acoustics για δυναμικό ήχο

  Απολαύστε δυναμικό ήχο και ισχυρά μπάσα από το ShoqBox με XSL Acoustics. Ο εντυπωσιακός ήχος παράγεται από το συνδυασμό έντονων, κρυστάλλινων πρίμων και ήχου μεσαίου εύρους με ελαστικά, ισχυρά μπάσα. Η καινοτόμος χρήση high-tech υλικών όπως ένας κώνος τιτανίου και ένας μαγνήτης νεοδυμίου εξασφαλίζει ήχο στη διπλάσια σχεδόν ισχύ απ' ό,τι ένα παραδοσιακό ηχείο ίδιου μεγέθους. Ο ακριβής συντονισμός μεταξύ του ηχείου, της μικρής ακουστικής αρχιτεκτονικής και του κυκλώματος διασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικό ήχο και βελτιώνει την απόδοση των μπάσων ακόμα και από το μικρότερο ηχείο.

 • Χρησιμοποιήστε τα ως φορητά ηχεία με οποιοδήποτε music player ή PC

  Θέλετε δυναμικό ήχο και ισχυρά μπάσα από μικρά ηχεία για εντονότερη εμπειρία ακρόασης! Το ShoqBox διαθέτει δύο πολύ μικρά αλλά πανίσχυρα ηχεία που παρέχουν ισχυρά μπάσα και πλούσιο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Συνδέστε το καλώδιο από την έξοδο ή τη θύρα ακουστικών της πηγής ήχου στη θύρα εισόδου του ShoqBox. Έπειτα, επιλέξτε τη λειτουργία εισόδου από το κύριο μενού του ShoqBox. Δώστε ζωή στις παρουσιάσεις σας ή χαλαρώστε και απολαύστε πλούσιο ήχο.

 • PlaysForSure* μόνο με Windows XP

  Η απόλαυση της συσκευής GoGear που διαθέτετε είναι απλή υπόθεση με το PlaysForSure, το οποίο εξασφαλίζει συμβατότητα με Windows Media Player 10 και Windows XP. Με χρήση του Windows Media player μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική που έχετε στο GoGear και να συγχρονίσετε αυτόματα τη μουσική συλλογή που έχετε στο PC. Επιπλέον, απολαύσετε τη μεγαλύτερη σειρά online αγορών αναζητώντας απλά το λογότυπο PlaysForSure στο online κατάστημα της επιλογής σας. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε μουσική αγοράζετε λειτουργεί στο GoGear player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Οι ονομασίες PlaysForSure, Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: