Φορητό DVD Player

  Απολαύστε ταινίες DVD εν κινήσει

  Εξαιρετικά κομψό και μικρό, το PET800 είναι ο απόλυτος φορητός σύντροφος διασκέδασης! Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες DVD και μουσική από MP3-CD και CD – όλα εν κινήσει! Παρακολουθήστε τις ταινίες σας άνετα, χάρη στην έγχρωμη ευρεία οθόνη LCD 20 εκ. (8").

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε ταινίες DVD εν κινήσει

Με ευρεία οθόνη LCD 20,3 εκ. (8")

 • Αναπαραγωγή DVD, DVD+R και DVD+RW

  Αναπαραγωγή DVD, DVD+R και DVD+RW

  Η συσκευή αναπαραγωγής της Philips είναι συμβατή με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων DVD, DVD+R και DVD+RW. Το DVD+RW είναι η συντομογραφία για μια μονάδα DVD που μπορεί να δεχτεί το συνηθισμένο εγγράψιμο φορμά DVD. Παρομοίως, το DVD+RW δέχεται το συνηθισμένο τύπο εγγράψιμου δίσκου.

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Εκτός από τον προσαρμογέα αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για χρήση στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε DVD στο σπίτι συνδέοντάς τη απλά στην τηλεόραση. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής.

 • Κομψό σαγρέ μεταλλικό φινίρισμα

  Κομψό σαγρέ μεταλλικό φινίρισμα
 • Δύο υποδοχές ακουστικών για να μοιράζεστε τη διασκέδαση

  Δύο υποδοχές ακουστικών για να μοιράζεστε τη διασκέδαση
 • Ποικιλία λειτουργιών widescreen για προσαρμογή του σχήματος της εικόνας

  Βελτιώστε την εμπειρία προβολής με λειτουργίες ταινίας widescreen που σας προσφέρουν πολλές επιλογές για το σχήμα της οθόνης. Δείτε την ταινία σας όπως ακριβώς προοριζόταν να προβληθεί.

 • Κομψός σχεδιασμός που χωρά σε κάθε δωμάτιο

  Χάρη σε αυτόν το σχεδιασμό, εξοικονομείται χώρος, η συσκευή δείχνει ακόμα πιο λεπτή και κομψή και μπορεί να χωρέσει παντού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: