Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Ψυχαγωγία που ταξιδεύει μαζί σας

  Καθήστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα free-to-air με τον ενσωματωμένο τηλεοπτικό δέκτη του PET737 της Philips. Ακόμη, απολαύστε τις αγαπημένες ταινίες DVD και VCD, μουσική από MP3-CD και CD ή θαυμάστε τις φωτογραφίες σας JPEG κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό DVD Player

Ευρεία οθόνη LCD 17, 8 εκ. (7"), αναλογική τηλεόραση PET737/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ψυχαγωγία που ταξιδεύει μαζί σας

με ενσωματωμένο τηλεοπτικό δέκτη

 • Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Αναπαραγωγή DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD

  Η συσκευή αναπαραγωγής της Philips είναι συμβατή με τους περισσότερους δίσκους DVD που κυκλοφορούν στην αγορά. Η συσκευή μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW και (S)VCD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους επανεγγράψιμων δίσκων. SVCD είναι τα αρχικά για "Super VideoCD". Η ποιότητα ενός SVCD είναι πολύ καλύτερη από αυτή ενός VCD και ειδικότερα διαθέτει πολύ πιο ευκρινή εικόνα από ένα VCD χάρη στην υψηλότερη ανάλυση.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Εκτός από τον προσαρμογέα αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για χρήση στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε DVD στο σπίτι συνδέοντάς τη απλά στην τηλεόραση. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής.

 • Αναπαράγει μουσική από MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Λίγα κουμπιά για απλό και εύκολο έλεγχο

  Αυτή η εύχρηστη φορητή συσκευή αναπαραγωγής είναι σχεδιασμένη για εύκολη λειτουργία εν κινήσει. Απλά τοποθετήστε το δίσκο στη συσκευή και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD. Με λίγα κουμπιά ενός πατήματος για εύκολο έλεγχο και πλήρη συμβατότητα με τους περισσότερους δημοφιλείς τύπους δίσκων DVD/VCD/CD, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ψυχαγωγία όπου και εάν βρίσκεστε.

 • Υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για καλύτερη προσωπική μουσική απόλαυση

  Συνδέστε τα ακουστικά σας σε αυτό το ραδιόφωνο Philips για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όποια στιγμή θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή υπέροχη μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, απλώς συνδέοντας τα ακουστικά σας στη συσκευή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: