Streamium

  Ασύρματη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής

  Απολαύστε διαδικτυακό ραδιόφωνο και online μουσική

  Δώστε χρώμα στη μουσική σας και απολαύστε ήχο ποιότητας CD από το διαδικτυακό ραδιόφωνο χάρη στο FullSound. Το διαδικτυακό μουσικό σύστημα NP3300/12 της Philips αναπαράγει μουσική ασύρματα από το PC/Mac σας, αφήνοντας τον έλεγχο στα χέρια σας, μέσω της έγχρωμης οθόνης του ή μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε διαδικτυακό ραδιόφωνο και online μουσική

Πάθος με τον ήχο

 • Μεταφέρετε ασύρματα μουσική και φωτογραφίες από το PC/MAC

  Μεταφέρετε ασύρματα μουσική και φωτογραφίες από το PC/MAC

  Το PC/ MAC σας είναι γεμάτο με μουσική που τώρα μπορείτε να μεταδώσετε με ευκολία στη συσκευή ήχου της Philips – χωρίς ενοχλητικά καλώδια. Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με άλλους σε πάρτι ή απλά απολαύστε τα από την άνεση του σπιτιού σας. Κάντε το ίδιο για τις συλλογές φωτογραφιών σας και προβάλετέ τις στον ελεύθερό σας χρόνο ενώ ακούτε μουσική.

 • Μεταφέρετε και απολαύστε πάνω από 10 εκατομμύρια σπουδαία τραγούδια από το Napster*

  Μεταφέρετε και απολαύστε πάνω από 10 εκατομμύρια σπουδαία τραγούδια από το Napster*

  Αποκτήστε όλη τη μουσική που ονειρευόσασταν από το Napster - μια διαδικτυακή μουσική υπηρεσία που σάς προσφέρει περισσότερα από 10 εκατομμύρια κομμάτια από 790.000 καλλιτέχνες, 980.000 άλμπουμ και όλα τα είδη. Η πρόσβαση στο Napster γίνεται πανεύκολα μέσω του συστήματος micro της Philips, χάρη στην οθόνη εικονιδίων LCD και σάς προσφέρει όλη τη μουσική που θέλετε - εύκολα και γρήγορα. Με λίγα μόνο κλικ, η τεράστια βιβλιοθήκη του Napster υπερπηδά τα σύνορα του PC/MAC σας και μεταφέρεται ασύρματα στο ηχοσύστημα της Philips, για την υπέρτατη απόλαυση. Ο τρόπος που ακούτε μουσική μόλις άλλαξε για πάντα!

 • Συντονιστείτε και εξερευνήστε χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς

  Συντονιστείτε και εξερευνήστε χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς

  Το Streamium σάς προσφέρει χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα είδη της μουσικής παγκοσμίως. Συνδέστε το Streamium στο Internet και ακούστε τα αγαπημένα σας online προγράμματα, χωρίς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας (PC/MAC).

 • Λειτουργεί με οικιακή ευρυζωνική σύνδεση και ρούτερ Wi-Fi

  Λειτουργεί με οικιακή ευρυζωνική σύνδεση και ρούτερ Wi-Fi

  Το σύστημα Hi-Fi της Philips είναι εξοπλισμένο με θύρα Ethernet, για άμεση σύνδεση στο Internet μέσω DHCP. Επιπλέον, το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση B/G Wi-Fi, γεγονός που το καθιστά συμβατό με κάθε ρούτερ με πιστοποίηση B/G Wi-Fi που κυκλοφορεί στην αγορά. Εύχρηστο και βολικό, αυτό το σύστημα διαθέτει Προστατευμένη εγκατάσταση Wi-Fi με ένα μόνο πάτημα, διασφαλίζοντας σύνδεση Wi-Fi σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

 • Το FullSound εμπλουτίζει τη μουσική σας με πιο γεμάτα μπάσα και ενισχυμένη καθαρότητα ήχου

  Το FullSound εμπλουτίζει τη μουσική σας με πιο γεμάτα μπάσα και ενισχυμένη καθαρότητα ήχου

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά με πιστότητα όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά, ώστε να την απολαμβάνετε χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο μετεπεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασίας σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων, και πλούσιες λεπτομέρειες. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου MyRemote της Philips σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPod Touch ή το Smartphone με λειτουργικό σύστημα Android ως τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή το ηχοσύστημα Streamium της Philips που είναι συνδεδεμένα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και σας παρέχει άμεσο έλεγχο όλων των συσκευών, από οποιοδήποτε του σπιτιού. Επιπλέον, αν έχετε περισσότερα από ένα προϊόντα AV της Philips συνδεδεμένα στο δίκτυο, η εφαρμογή επιτρέπει την εναλλαγή από το ένα στο άλλο και τον έλεγχο του καθενός ξεχωριστά. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή αποτελεί αποκλειστική δημιουργία της Philips.

 • Έγχρωμη προβολή album art

  Ζωντανέψτε τη μουσική σας με έγχρωμες εικόνες από τα εξώφυλλα των άλμπουμ. Στα μουσικά αρχεία υπάρχουν ενσωματωμένα τα artwork του αντίστοιχου άλμπουμ, τα οποία εμφανίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της επιλογής και της αναπαραγωγής του τραγουδιού. Δείτε τη μουσική σας να ζωντανεύει με τις εικόνες των άλμπουμ.

 • Στερεοφωνικό ηχοσύστημα για καλύτερη μουσική απόλαυση

  Αυτό το στερεοφωνικό ηχοσύστημα της Philips λαμβάνει στερεοφωνικές μεταδόσεις για απόδοση υψηλής ισχύος με συναρπαστικό και ρεαλιστικό ήχο μέσω δύο ηχείων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Το Napster είναι διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: