DVD/SACD Home Theater System

  DVD/SACD Home Theater System

  Απόλυτη απόλαυση ταινιών

  Το MX5700D είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας 5 DVD με κύριο σκοπό του την απόδοση. Είναι εξοπλισμένο με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά προκειμένου να παρέχει την απόλυτη εμπειρία ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής - από δίσκο ή κάρτα μνήμης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απόλυτη απόλαυση ταινιών

Με ενισχυμένη απόδοση μπάσων

 • Οι οδηγοί μπάσων Twin Subs™ είναι ενσωματωμένοι στις κολόνες των ηχείων

  Τα Twin Subs™ σάς προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση μπάσων χάρη στα γούφερ που είναι στραμμένα προς τα κάτω, βελτιωμένη ακρίβεια χάρη στην πραγματική μη-κατευθυντική κατανομή μπάσων και καθαρή, εύκολη εγκατάσταση με τα Twin Sub που είναι εγκατεστημένα στις κολόνες των ηχείων.

 • Cinema Center Speaker™ για ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία

  Αναδημιουργήστε και βιώστε ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία στο περιβάλλον σας με Cinema Center Speaker™. Με ευρύτερο ηδυσημείο που προσφέρουν τα τέσσερα γούφερ πολλών κατευθύνσεων και ένα τουίτερ υψηλών συχνοτήτων, τα οποία είναι τοποθετημένα με ακρίβεια σε διαφορετικές γωνίες, απολαμβάνετε μεγαλύτερο βάθος ήχου από το μπροστινό και πίσω μέρος και περισσότερη δράση από το διάλογο. Τα νέα επαναστατικά γούφερ 2" πλήρους εύρους προσφέρουν φυσική και πεντακάθαρη αναπαραγωγή ήχου για μια μοναδική εμπειρία "μέσα στην οθόνη", η οποία σάς δημιουργεί την αίσθηση ότι όχι μόνο βρίσκεστε στον κινηματογράφο αλλά και μέσα στην ίδια την ταινία.

 • Πλήρης surround ήχος DTS 5.1 Dolby Digital Pro Logic II

  Το ενσωματωμένο DTS και ο αποκωδικοποιητής Dolby Digital εξαλείφει την ανάγκη εξωτερικού αποκωδικοποιητή πραγματοποιώντας επεξεργασία και των έξι καναλιών πληροφοριών ήχου για την παροχή εμπειρίας ήχου surround και μια μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας και δυναμικού ρεαλισμού. Το Dolby Pro Logic II παρέχει πέντε κανάλια επεξεργασίας ήχου surround από οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή.

 • Class D Amplifier™ για συμπαγή, ισχυρό ήχο

  Όταν πρόκειται για τέλειο ήχο δεν υπάρχουν περιθώρια για παραμορφώσεις. Οι ψηφιακοί ενισχυτές δημιουργούν πολύ λιγότερη θερμότητα από τους απλούς αναλογικούς ενισχυτές, επιτρέποντας την κατασκευή μικρότερων περιβλημάτων. Οι Class D Amplifier™ της Philips προσφέρουν εξαιρετικά ενισχυμένη ποιότητα ήχου σε σχέση με τους ψηφιακούς ενισχυτές που κατασκευάζουν οι ανταγωνιστές της, καθώς σχεδιάζονται για να ελέγχουν και να μειώνουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI). Επιπλέον, οι Class D Amplifier™ χρησιμοποιούν ένα σχεδιασμό κλειστού πλαισίου που μειώνει τις παρεμβολές και την απώλεια της ποιότητας ήχου. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη απόδοση ήχου από μια συσκευή πολύ μικρότερου μεγέθους.

 • Ταινίες: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Η λειτουργία αυτή σας παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής σε πολλαπλά φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση θέασης.

 • Μουσική: CD, CD-R/RW και MP3-CD

  Δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά για την αναπαραγωγή των περισσοτέρων φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση ακρόασης.

 • Υποδοχή μέσων PCMCIA για προβολή φωτογραφιών στην τηλεόραση από κάρτες μνήμης

  Η υποδοχή μέσων είναι μια απλή λύση, που σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ψηφιακές φωτογραφίες από πολλά φορμά καρτών μνήμης όπως Compact Flash, Memory Stick, κάρτα SD και κάρτα πολυμέσων μέσω ενός προσαρμογέα PCMCIA.

 • Το Seating Control™ παρέχει το ηδυσημείο βέλτιστης απόδοσης ήχου

  Βέλτιστη απόδοση ήχου με τη λειτουργία Seating Control™ επιλέγοντας την αγαπημένη σας θέση μέσω του τηλεχειριστηρίου με joystick. Επιλέξτε με ευκολία τη διάταξη του δωματίου σας και τη θέση των ηχείων 3D, και ετοιμαστείτε για μια πραγματική συνολική εμπειρία καθηλωτικού ήχου.

 • Εύκολη ρύθμιση για λειτουργία της απόλυτης οικιακής ψυχαγωγίας

  Για να σας βοηθήσει με την αρχική ρύθμιση του συστήματός σας, η Philips σάς παρέχει έναν Οδηγό γρήγορης έναρξης που χρησιμοποιεί μια απλή προσέγγιση με ξεκάθαρα γραφικά και χρώματα που θα σας καθοδηγήσουν στα βασικά βήματα σύνδεσης και απόκτησης ήχου και εικόνας. Αυτά τα βασικά βήματα περιγράφονται αναλυτικά σε μία σελίδα στο κουτί της συσκευασίας, για γρήγορη και απλή ρύθμιση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: