Επίσημη έκδοση 5.1

  Επίσημη έκδοση 5.1

  Ήχος surround εξαιρετικής ποιότητας

  Με ισχύ εξόδου μουσικής 80 watt και δυναμική ενίσχυση μπάσων για πλούσιους χαμηλούς τόνους, τα ηχεία PC υψηλής απόδοσης 5,1 καναλιών MMS260 προσφέρουν πιο συναρπαστικές εμπειρίες πολυμέσων από ποτέ.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος surround εξαιρετικής ποιότητας

Η εμπειρία ήχου 5,1 καναλιών

 • Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Η δυναμική ενίσχυση μπάσων είναι μια έξυπνη λειτουργία μπάσων που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των μπάσων σε υψηλή ένταση χωρίς παραμόρφωση του ήχου και σε χαμηλή ένταση χωρίς συμβιβασμούς στις τελικές συχνότητες μπάσων. Τεχνολογικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν τα επίπεδα έντασης και μπάσων, και εκτελούν ακριβή βαθμονόμηση προκειμένου να αποτρέψουν την παραμόρφωση του ήχου και να παράγουν βελτιωμένο ήχο μπάσων. Η ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση μπάσων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Το Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων παράγει πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα ηχείων μικρού μεγέθους. Διαφέρει από τα συμβατικά συστήματα ηχείων καθώς διαθέτει πρόσθετο αγωγό μπάσων, ακουστικά στοιχισμένο με το γούφερ, για βελτίωση της απόσβεσης των χαμηλών συχνοτήτων του συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια μπάσα και λιγότερη παραμόρφωση. Το σύστημα λειτουργεί συντονίζοντας τη μάζα αέρα στον αγωγό μπάσων, ώστε να πάλλεται όπως ένα συμβατικό γούφερ. Σε συνδυασμό με την απόκριση του γούφερ, το σύστημα παρατείνει το σύνολο των ήχων χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία μιας νέας διάστασης πλούσιων μπάσων.

 • Υποδοχές σύνδεσης με χρωματική κωδικοποίηση και ετικέτες για εύκολη αναγνώριση

  Υποδοχές σύνδεσης με χρωματική κωδικοποίηση και ετικέτες για εύκολη αναγνώριση

  Τα καλώδια με χρωματική κωδικοποίηση, η σαφής σήμανση και η εύληπτη τεκμηρίωση επιτρέπουν την εγκατάσταση σε λίγα μόνο λεπτά

 • Απολαύστε ήχο PC με την ποιότητα ενός οικιακού ηχοσυστήματος

  Η Philips χρησιμοποιεί τα περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας της στην εξέλιξη του ήχου προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα ήχου PC ίδιας απόδοσης όπως και τα βραβευμένα οικιακά ηχοσυστήματα που προσφέρουμε.

 • 75 χρόνια εμπειρίας στον ήχο

  Η Philips εφηύρε το CD, ηγείτο της ομάδας σύνταξης της τεκμηρίωσης ήχου USB και έχει κατασκευάσει εκατομμύρια ηχοσυστήματα, συσκευές οικιακού κινηματογράφου και τηλεοράσεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεδομένης της θέσης της ως ηγέτη στην καινοτομία ήχου, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Philips όσον αφορά την κατασκευή ηχοσυστημάτων PC ύψιστης ποιότητας.

 • Συμβατότητα με πηγές ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet

  Είναι δυνατή η αναπαραγωγή όλων των πηγών ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet. Έτσι ό,τι και εάν επιθυμείτε να ακούσετε, εμείς σας προσφέρουμε πιο αυθεντικές εμπειρίες πολυμέσων.

 • Ήχος 5,1 καναλιών για αναπαραγωγή Dolby Digital® και EAX®

  Ήχος 5,1 καναλιών για αναπαραγωγή πηγών ήχου Dolby Digital® και EAX®

 • Εύκολη σύνδεση με επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή

  Δυνατότητα σύνδεσης σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή

 • Υπογούφερ για βαθιά μπάσα συν δορυφορικά ηχεία για καθαρές υψηλές συχνότητες

  Το σύστημα ήχου αποτελείται από ένα βελτιωμένο υπογούφερ για την αναπαραγωγή συχνοτήτων μπάσων και βελτιωμένα δορυφορικά ηχεία για συχνότητες μεσαίου και υψηλού φάσματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα που αναπαράγει δυναμικά το πλήρες φάσμα των συχνοτήτων ήχου, από βαθιά μπάσα έως και πεντακάθαρους ήχους υψηλών συχνοτήτων, με ελάχιστη παραμόρφωση.

 • Ξύλινο περίβλημα για ποιοτική αναπαραγωγή μπάσων

  Το περίβλημα του υπογούφερ έχει κατασκευαστεί από ξύλο με αποτέλεσμα να παρέχει βελτιωμένη σταθερότητα και ακουστική απόδοση.

 • Η μαγνητική θωράκιση εξαλείφει την παραμόρφωση οθόνης στον υπολογιστή

  Οι ισχυροί μαγνήτες στους οδηγούς ηχείων διαθέτουν μαγνητική θωράκιση με αποτέλεσμα να εξαλείφουν το ενδεχόμενο παραμόρφωσης εικόνας ή βλάβης όταν τοποθετούνται κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: