Home Cinema με DVD Recorder

  Η απόλυτη εμπειρία εγγραφής

  Σας ενοχλούν τα διάφορα κουτιά κάτω από την τηλεόρασή σας; Με τη λύση της Philips για οικιακή ψυχαγωγία όλα σε ένα και εγγραφή DVD, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες ξέγνοιαστοι στην άνεση του σπιτιού σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η απόλυτη εμπειρία εγγραφής

 • ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  Με το σύστημα ShowView, το μόνο που χρειάζεται για τον προγραμματισμό του video recorder είναι να εισαγάγετε τον αριθμό του ShowView (ένας μοναδικός κωδικός έως εννέα ψηφία, αν και συνήθως είναι μικρότερος) που εμφανίζεται δίπλα σε κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα στους περισσότερους οδηγούς TV.

 • Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Γνωστό και ως IEEE 1394 και FireWire, το i.Link μεταφέρει όλα τα σήματα ήχου και εικόνας ψηφιακά, μέσω ενός μόνο καλωδίου, χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου και εικόνας. Με ψηφιακή είσοδο βίντεο i.Link, μπορείτε να αντιγράψετε τα οικιακά σας βίντεο, διατηρώντας την αρχική ποιότητα ψηφιακής εικόνας.

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • DTS Digital Surround για πολυκαναλικό ήχο surround

  DTS Digital Surround για πολυκαναλικό ήχο surround

  Το DTS προσφέρει ανώτερο ήχο surround στις ταινίες DVD.

 • Υποδοχές Easy-fit™ με χρωματική κωδικοποίηση για απλή εγκατάσταση

  Υποδοχές Easy-fit™ με χρωματική κωδικοποίηση για απλή εγκατάσταση

  Οι χρωματιστές υποδοχές παρέχουν μια απλή και φιλική προς το χρήστη λύση για τη σύνδεση των ηχείων και του υπογούφερ με την κεντρική μονάδα του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, συνδέοντας τις υποδοχές με την αντίστοιχη διασύνδεση στο πίσω μέρος της κεντρικής μονάδας.

 • Dolby Digital για ταινίες ή συναυλίες σε πλήρη ήχο surround

  Επειδή τα συστήματα Dolby Digital και DTS, τα κορυφαία πρότυπα ψηφιακού πολυκαναλικού ήχου στον κόσμο, αξιοποιούν τον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο αυτί επεξεργάζεται φυσικά τον ήχο, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία εξαιρετικής ποιότητας ήχου surround με ρεαλιστική χωρική αναπαραγωγή.

 • Dolby Pro Logic II για surround ήχο από στερεοφωνικές πηγές

  Το Dolby Pro Logic II είναι ένας προηγμένος αποκωδικοποιητής matrix, ο οποίος παρέχει πέντε κανάλια ήχου surround, συμπεριλαμβανομένων δύο καναλιών surround πλήρους εύρους, από οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή.

 • Cinema Center Speaker™ για ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία

  Αναδημιουργήστε και βιώστε μια ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία στο περιβάλλον σας με το Cinema Center Speaker™. Χάρη στο ευρύτερο ηδυσημείο που προσφέρουν τα τέσσερα γούφερ πολλών κατευθύνσεων και το τουίτερ υψηλών συχνοτήτων, τα οποία είναι τοποθετημένα με ακρίβεια σε διαφορετικές γωνίες, απολαμβάνετε μεγαλύτερο βάθος ήχου από το μπροστινό και πίσω μέρος και περισσότερη δράση από το διάλογο. Τα νέα επαναστατικά γούφερ 5,1 εκ. (2") πλήρους εύρους προσφέρουν φυσική και πεντακάθαρη αναπαραγωγή ήχου για μια μοναδική εμπειρία "μέσα στην οθόνη", η οποία σάς δημιουργεί την αίσθηση ότι όχι μόνο βρίσκεστε στον κινηματογράφο, αλλά και μέσα στην ίδια την ταινία.

 • Ταινίες: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Η λειτουργία αυτή σας παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής σε πολλαπλά φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση θέασης.

 • Μουσική: CD, CD-R/RW και MP3-CD

  Δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά για την αναπαραγωγή των περισσοτέρων φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση ακρόασης.

 • Εύκολη ρύθμιση για λειτουργία της απόλυτης οικιακής ψυχαγωγίας

  Για να σας βοηθήσει με την αρχική ρύθμιση του συστήματός σας, η Philips σάς παρέχει έναν Οδηγό γρήγορης έναρξης που χρησιμοποιεί μια απλή προσέγγιση με ξεκάθαρα γραφικά και χρώματα που θα σας καθοδηγήσουν στα βασικά βήματα σύνδεσης και απόκτησης ήχου και εικόνας. Αυτά τα βασικά βήματα περιγράφονται αναλυτικά σε μία σελίδα στο κουτί της συσκευασίας, για γρήγορη και απλή ρύθμιση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: