Προϊόντα Η/Υ και τηλέφωνα

  Ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης

  Οι σημειώσεις στα καλύτερά τους

  Η ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης Voice Tracer 880 της Philips αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό χαρακτηριστικών, επαγγελματικών και διασκέδασης. Η ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης Voice Tracer 880 καταγράφει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις σημειώσεις σας ενώ παράλληλα παρέχει δυνατότητα ακρόασης ραδιόφωνου FM και των αγαπημένων σας μελωδιών. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης

2GB, Χρόνος εγγραφής 284 ωρών LFH0880/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Οι σημειώσεις στα καλύτερά τους

Εργαλείο όλα σε ένα για δουλειά και διασκέδαση

 • Εγγραφή ραδιοφώνου FM για εγγραφή των αγαπημένων σας ραδιοφωνικών προγραμμάτων

  Εγγραφή ραδιοφώνου FM για εγγραφή των αγαπημένων σας ραδιοφωνικών προγραμμάτων

  Απολαύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα ραδιοφώνου FM όποτε θέλετε, όσο συχνά θέλετε. Απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία εγγραφής όταν ακούτε τα αγαπημένα σας ραδιοφωνικά προγράμματα και το VoiceTracer θα πραγματοποιεί εγγραφή του ραδιοφωνικού σήματος σε μορφή MP3.

 • Εγγραφή που ενεργοποιείται με τη φωνή για σημειώσεις hands-free

  Η εγγραφή που ενεργοποιείται με τη φωνή είναι μια πρακτική λειτουργία για εγγραφή hands-free. Όταν ενεργοποιηθεί, η εγγραφή θα ξεκινήσει αυτόματα μόλις αρχίσετε να μιλάτε. Οι εγγραφές θα σταματήσουν αυτόματα μόλις σταματήσετε να μιλάτε και θα ξεκινήσουν ξανά αυτόματα μόλις αρχίσετε να μιλάτε ξανά.

 • Ρυθμιζόμενη ευαισθησία μικροφώνου για καλύτερη ποιότητα ήχου

  Ο λόγος σήματος προς θόρυβο (S/N) του μικροφώνου υψηλής ευαισθησίας είναι πολύ καλύτερος από αυτόν των τυπικών μικροφώνων. Η ευαισθησία εγγραφής αυξάνεται (λαμβάνει περισσότερα σήματα ήχου) χωρίς να μειώνεται η ποιότητα του ήχου.

 • Συμπεριλαμβάνεται στερεοφωνικό μικρόφωνο πέτου και ακουστικά

  Τη συσκευή υπαγόρευσης συνοδεύουν ελαφριά στερεοφωνικά ακουστικά για άνεση, εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο πέτου πολλών κατευθύνσεων. Η υψηλή ευαισθησία λήψης του μικροφώνου προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εγγραφής ενώ τα στερεοφωνικά ακουστικά αποδίδουν δυναμικό ήχο.

 • Εξαιρετικά μεγάλη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό για επισκόπηση με μια ματιά

  Η μεγάλη οθόνη με γραφικά σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες των αρχείων με μια ματιά χάρη στον οπίσθιο φωτισμό της, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 • Στερεοφωνική εγγραφή PCM χωρίς συμπίεση για ποιότητα ήχου όμοια με CD

  Επιλέξτε ανάμεσα σε αρκετές λειτουργίες εγγραφής, από στερεοφωνική εγγραφή PCM χωρίς συμπίεση για ποιότητα ήχου όμοια με CD, δύο στερεοφωνικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των SHQ και HQ, ή τρεις μονοφωνικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των SP, LP και SLP για πολλές ώρες εγγραφής.

 • Οργανώστε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα σε τέσσερις φακέλους

  Η ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης VoiceTracer υποστηρίζει έως και 99 εγγραφές σε κάθε έναν από τους τέσσερις διαθέσιμους φακέλους για να οργανώνετε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα.

 • Γρήγορη μεταφορά εγγραφών και δεδομένων μέσω σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

  Χάρη στη γρήγορη μεταφορά δεδομένων μιας σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας, η μεταφορά εγγραφών στον υπολογιστή σας πραγματοποιείται έως και 40 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το αρχικό πρότυπο USB.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή μουσικής MP3 και WMA

  Αποθηκεύστε τη μουσική συλλογή σας και τα τραγούδια που έχετε "κατεβάσει" στην ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης . Υποστηρίζεται αναπαραγωγή φορμά μουσικής WMA και MP3.

 • Εξαιρετικά μεγάλο μπροστινό ηχείο για πεντακάθαρη αναπαραγωγή φωνής

  Οι μεγάλοι οδηγοί ηχείων έχουν περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας ήχου, οπότε παρέχουν δυναμικό, πλούσιο ήχο.

 • Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός

  Μικρή και ελαφριά, ούτε που θα καταλάβετε ότι την έχετε μαζί σας. Βάλτε τη στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας και πάρτε την οπουδήποτε. Με την ανθεκτική θήκη και τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό θα θέλετε να την παίρνετε μαζί σας παντού.

 • Η συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB εξασφαλίζει μέγιστη συμβατότητα

  Ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB, η συσκευή υπαγόρευσης Voice Tracer προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο αποθήκευσης, δημιουργίας αντιγράφων και μετακίνησης αρχείων. Η συσκευή υπαγόρευσης συνδέεται σε έναν υπολογιστή και δεν απαιτεί εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Η συσκευή υπαγόρευσης εμφανίζεται αυτόματα ως αφαιρούμενος δίσκος, επιτρέποντάς σας απλή μεταφορά και απόθεση αρχείων προς και από τη μονάδα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: