Home Cinema 5.1

  Όχι οικιακός κινηματογράφος, αλλά ο κινηματογράφος σπίτι σας

  Βυθιστείτε σε εξαιρετικό ήχο, εικόνα και σχεδιασμό. Απολαύστε κινηματογραφικό ήχο 9.1 με υποστήριξη Ambisound, που σας προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ακρόασης στο σπίτι. Το HTS9810 αντιπροσωπεύει την κομψότητα και την κορυφαία απόδοση για όσους γνωρίζουν από κινηματογράφο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Όχι οικιακός κινηματογράφος, αλλά ο κινηματογράφος σπίτι σας

με κινηματογραφικό ήχο 9.1

 • Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε εξαιρετικά ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας στην τηλεόραση με δυνατότητα προοδευτικής σάρωσης που διαθέτετε, με Faroudja DCDi. Αυτό το χαρακτηριστικό μειώνει αισθητά το φαινόμενο των οδοντωτών ακρών που εμφανίζονται κατά την προβολή πεπλεγμένων εικόνων, και ιδιαίτερα κινούμενων εικόνων, με αποτέλεσμα ρεαλιστικές σκηνές δράσης. Ζήστε μια ανώτερη εμπειρία τηλεθέασης με ευκρινέστερες εικόνες

 • Κινηματογραφικός ήχος 9.1 για surround ήχο 9.1 από μόνο 5 ηχεία

  Κινηματογραφικός ήχος 9.1 για surround ήχο 9.1 από μόνο 5 ηχεία

  Ο κινηματογραφικός ήχος 9.1 με υποστήριξη Ambisound δημιουργεί τον απόλυτο περιβάλλοντα ήχο που παρέχουν οι σύγχρονοι κινηματογράφοι. Χωρίς την ακαταστασία πολλών ηχείων, ο κινηματογραφικός ήχος 9.1 δημιουργεί την αίσθηση ότι υπάρχουν ηχεία σε όλες τις πλευρές του δωματίου. Αναπαραγάγει κινηματογραφικό ήχο απευθείας στο σαλόνι σας, προσφέροντας ασύγκριτο περιβάλλοντα ήχο που πραγματικά σας περικυκλώνει.

 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Η τεχνολογία DoubleBASS και τα μαλακά θολοειδή τουίτερ σάς χαρίζουν ποιότητα ήχου χωρίς προηγούμενο. Η τεχνολογία DoubleBASS συλλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ για να ακούτε ακόμα και τους βαθύτερους τόνους μπάσων. Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος, οι οποίες αυξάνουν την ευκρίνεια του ήχου και ενισχύουν το πεδίο ήχου, για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 • Με τα ασύρματα πίσω ηχεία έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Με τα ασύρματα πίσω ηχεία έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Tα ασύρματα πίσω ηχεία προσφέρουν ευελιξία στην τοποθέτησή τους και παρέχουν πλήρη surround ήχο, χωρίς αντιαισθητικές συνδέσεις καλωδίων.

 • Πλήκτρα ελέγχου οθόνης αφής για εύκολο έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Πλήκτρα ελέγχου οθόνης αφής για εύκολο έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα πλήκτρα ελέγχου αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Το MP3 Link επιτρέπει αναπαραγωγή αρχείων MP3 απευθείας από το φορητό σας media player στο σύστημα Home Cinema. Απλά, συνδέστε το φορητό σας MP3 player στη ενσωματωμένη υποδοχή MP3 Link και απολαύστε μουσική MP3 με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα Home Cinema της Philips. Το MP3 Link μεταφέρει τη φορητή σας μουσική στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Μεγάλα ηχεία tower για πιο εντυπωσιακό ήχο

  Μεγάλα ηχεία tower για πιο εντυπωσιακό ήχο
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: