Home Cinema SoundBar

  Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Περισσότερο από το 80% των ατόμων που έλαβαν μέρος στην ακουστική πρόκληση* προτιμούν το Ambisound της Philips. Αυτό το SoundBar της Philips με Ambisound ενσωματώνει σε μία μόνο μονάδα ένα πλήρες σύστημα οικιακού κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναπαραγωγής δίσκων 3D Blu-Ray υψηλής ανάλυσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

Πάθος για ήχο

 • Philips Net TV με Wi-Fi για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας το home cinema που διαθέτετε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε μουσική & βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε μουσική & βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες, μουσική, βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Ethernet (LAN) με ένα πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι πιστοποιημένα προϊόντα βάσει DLNA συνεργάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Συνδέοντας την τηλεόραση, το home cinema ή το Blu-ray Disc player στο οικιακό σας δίκτυο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες τις πιστοποιημένες βάσει DLNA συσκευές σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο της διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, που έχει σχεδιαστεί για εύκολη περιήγηση.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential παράγουν εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για την ποιότητα ακρόασης που προοριζόταν αρχικά. Τo Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερες

  Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερες

  Το SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

 • Λεπτή και κορυφαία σχεδίαση σε βουρτσισμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας

  Λεπτή και κορυφαία σχεδίαση σε βουρτσισμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Βάσει δοκιμών ήχων με καταναλωτές, οι οποίες διεξήχθησαν το Νοέμβριο του 2010 στη Γερμανία από την Synovate σε σύγκριση με έναν κορυφαίο ανταγωνιστή. Τα σχετικά δεδομένα περιέχονται στο αντίστοιχο αρχείο.
 • Για να ελέγξετε αν η υπηρεσία Video on Demand είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, επισκεφθείτε το www.philips.com/blu-ray.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: