HDMI

  Πλήρης κινηματογραφική αίσθηση στην άνεση του σπιτιού σας

  Αυτό το σύστημα παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ήχο surround από έναν κομψό σχεδιασμό με μεταλλικό φινίρισμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Τα ηχεία αποδίδουν ήχο surround υψηλής πιστότητας για κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλήρης κινηματογραφική αίσθηση στην άνεση του σπιτιού σας

με αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential παράγουν εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για την ποιότητα ακρόασης που προοριζόταν αρχικά. Τo Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Καθώς οι λεπτομέρειες γίνονται άμεσα αντιληπτές, οι κινήσεις ομαλότερες και οι εικόνες πιο διαυγείς, οι σκηνές ζωντανεύουν. Το blu-ray αποδίδει επίσης surround ήχο χωρίς συμπίεση και σας προσφέρει εκπληκτικά ζωντανή εμπειρία ήχου. Οι δίσκοι Blu-ray υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν δυνατότητα ενσωμάτωσης πλήθους διαδραστικών δυνατοτήτων. Η εύκολη πλοήγηση κατά την αναπαραγωγή και άλλες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως τα αναπτυσσόμενα μενού, προσδίδουν μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

 • Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος που βελτιώνουν τη συνολική ευκρίνεια του ήχου που παράγεται από τα ηχεία.

 • BD-Live* (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  BD-Live* (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  Το BD-Live επεκτείνει τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας ακόμα περισσότερο. Πραγματοποιήστε λήψη ενημερωμένου περιεχομένου συνδέοντας απλά το Blu-ray Disc player στο διαδίκτυο. Σας περιμένουν συναρπαστικά νέα πράγματα όπως αποκλειστικό περιεχόμενο για λήψη, ζωντανά γεγονότα, ζωντανές συνομιλίες, παιχνίδια και αγορές στο διαδίκτυο. Γνωρίστε τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας με αναπαραγωγή Blu-ray Disc και BD-Live.

 • Clear Voice για πιο καθαρό ήχο στις ταινίες και τη μουσική

  Clear Voice για πιο καθαρό ήχο στις ταινίες και τη μουσική

  Συχνά χάνετε σημαντικά σημεία σε μια συζήτηση ή τους εμπνευσμένους στίχους ενός τραγουδιού. Η μετάβαση του DVD προς τα πίσω διακόπτει την ψυχαγωγία, ενώ εάν αγνοήσετε αυτό που δεν ακούσατε, μειώνεται η διασκέδαση. Το Clear Voice είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την αναγνωσιμότητα των φωνητικών, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Εξασφαλίζει ότι θα ακούτε κάθε λέξη - έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως ότι και εάν παρακολουθείτε.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Energy Star για ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Energy Star για ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Τα οικιακά ηλεκτρικά προϊόντα με το σήμα Energy Star είναι σχεδιασμένα ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια εξοικονομώντας χρήματα, ενώ μειώνουν την περιβαλλοντική μόλυνση. Στην πραγματικότητα, τα προϊόντα που είναι συμβατά με Energy Star καταναλώνουν λιγότερο από 1 watt ισχύος όταν βρίσκονται σε λειτουργία αναμονής. Η Philips, ως συνεργάτης Energy Star, αναπτύσσει προϊόντα που πληρούν τις οδηγίες Energy Star για ενεργειακή απόδοση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χαμηλή κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση αναμονής χάρη σε ένα πρωτοποριακό κύκλωμα αναμονής, και την αυστηρή επιλογή εξαρτημάτων που έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλής απόδοσης.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Προηγμένος ψηφιακός ενισχυτής για καθαρό και ισχυρό ήχο

  Προηγμένος ψηφιακός ενισχυτής για καθαρό και ισχυρό ήχο
 • Κομψός σχεδιασμός με φινίρισμα από αλουμίνιο και γυάλινες βάσεις

  Κομψός σχεδιασμός με φινίρισμα από αλουμίνιο και γυάλινες βάσεις
 • Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο HDMI

  Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο HDMI
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: