Home Cinema 2.1

  Κρυστάλλινος ήχος για ταινίες και μουσική

  Το νέο αυτό home cinema SoundHub HTS7202 με 3D Blu-ray της Philips αποδίδει εκπληκτική καθαρότητα ήχου και μαγευτική εμπειρία Surround. Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε κάθε ηχητική λεπτομέρεια στις ταινίες και στη μουσική που αγαπάτε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κρυστάλλινος ήχος για ταινίες και μουσική

Πάθος για ήχο

 • Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Μαλακά θολοειδή τουίτερ, για καθαρό ήχο και φωνή

  Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος που βελτιώνουν τη συνολική ευκρίνεια του ήχου που παράγεται από τα ηχεία.

 • Ενισχυτές Premium Class D για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Ενισχυτές Premium Class D για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Οι ενισχυτές Premium Class-D αποτελούν αποκλειστική τεχνολογία της Philips και έχουν σχεδιαστεί ώστε να διατηρούν την αρχική πηγή ήχου για μεγαλύτερη ακρίβεια του σήματος, επιτρέποντάς σας να ακούτε την παραμικρή λεπτομέρεια σε μουσική και ταινίες, όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης ή ο σκηνοθέτης.

 • Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ο ήχος Virtual Surround της Philips παράγει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο surround από ένα σύστημα που αποτελείται από λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκάναλο surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Smart TV, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε πολυμέσα στην τηλεόραση

  Τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου της Philips με δυνατότητα Smart TV σάς προσφέρουν μια σειρά από ενισχυμένες δυνατότητες, όπως οι Net TV, DLNA και MyRemote. Το Net TV φέρνει μια ευρεία γκάμα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας. Επιλέξτε Net TV στο αρχικό μενού και ξεκινήστε να περιηγείστε σε υπηρεσίες όπως η Catch-up TV και τα καταστήματα video-on-demand*, για να δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε HD. Με το DLNA, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, από την άνεση του καναπέ σας. Δεν βρίσκετε το τηλεχειριστήριο; Χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας και ελέγξτε όλο το σύστημα μέσω της εφαρμογής Philips MyRemote.

 • Περιλαμβάνεται βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone σας

  Περιλαμβάνεται βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone σας

  Χρησιμοποιήστε τη βάση σύνδεσης για iPod και iPhone και απολαύστε μουσική από το iPod ή το iPhone σας στο σύστημα home cinema.

 • Crystal Clear Sound για πεντακάθαρο και λεπτομερή ήχο

  Crystal Clear Sound για πεντακάθαρο και λεπτομερή ήχο

  Με την τεχνολογία Crystal Clear Sound της Philips, θα μπορείτε να διακρίνετε και να εκτιμάτε κάθε λεπτομέρεια ήχου, όπως ακριβώς πρέπει να ακούγεται. Όπως το ήθελε ο σκηνοθέτης ή ο καλλιτέχνης! Το Crystal Clear Sound αναπαράγει την πηγή του ήχου - είτε πρόκειται για ταινία δράσης είτε για μιούζικαλ είτε για ζωντανή μουσική εμφάνιση - πιστά, με ακρίβεια, χωρίς καμία αλλοίωση. Τα home cinema με Crystal Clear Sound της Philips κρατούν την επεξεργασία ήχου σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, διατηρώντας την ταυτότητα του αυθεντικού περιεχομένου ήχου. Το αποτέλεσμα; Μια εξαιρετική εμπειρία ήχου με υψηλότερη ηχητική ακρίβεια.

 • Περιλαμβάνεται αξεσουάρ WiFi για να απολαμβάνετε εύκολα τα συνδεδεμένα μέσα σας

  Περιλαμβάνεται αξεσουάρ WiFi για να απολαμβάνετε εύκολα τα συνδεδεμένα μέσα σας
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Επίσης, το home cinema μπορεί να συνδεθεί με όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις Philips.
 • Για να ελέγξετε αν η υπηρεσία Video on Demand είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, επισκεφθείτε το www.philips.com/blu-ray.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: