Home Cinema SoundBar DVD

  Home Cinema 5.1 από ένα σύστημα

  Απολαύστε ήχο Surround 5.1 σε κάθε δωμάτιο και θέση ακρόασης. Αυτό το ενιαίο ενσωματωμένο σύστημα με Ambisound τοποθετείται άνετα κάτω από οποιαδήποτε Flat TV και προσφέρει συναρπαστική εμπειρία ακρόασης με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Home Cinema 5.1 από ένα σύστημα

με Ambisound

 • Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • SoundBar με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD player

  SoundBar με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD player

  Το SoundBar αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση Home Cinema όλα σε ένα που αποδίδει εξαιρετικό ήχο Surround 5.1 για απόλυτη εμπειρία ταινιών. Το SoundBar, με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD Player, είναι ό,τι χρειάζεστε κάτω από την τηλεόρασή σας. Διατηρεί το σαλόνι σας όπως ακριβώς το θέλετε ενώ παράλληλα παρέχει εκπληκτική εμπειρία πολυκαναλικού ήχου για ώρες ταινιών με τους φίλους και την οικογένεια.

 • Ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV ενώ συνδυάζεται άψογα με τηλεόραση 37” ή μεγαλύτερη

  Ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV ενώ συνδυάζεται άψογα με τηλεόραση 37” ή μεγαλύτερη

  Το SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 94 εκ. (37") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Η τεχνολογία DoubleBASS και τα μαλακά θολοειδή τουίτερ σάς χαρίζουν ποιότητα ήχου χωρίς προηγούμενο. Η τεχνολογία DoubleBASS συλλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ για να ακούτε ακόμα και τους βαθύτερους τόνους μπάσων. Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος, οι οποίες αυξάνουν την ευκρίνεια του ήχου και ενισχύουν το πεδίο ήχου, για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Το MP3 Link επιτρέπει αναπαραγωγή αρχείων MP3 απευθείας από το φορητό σας media player στο σύστημα Home Cinema. Απλά, συνδέστε το φορητό σας MP3 player στη ενσωματωμένη υποδοχή MP3 Link και απολαύστε μουσική MP3 με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα Home Cinema της Philips. Το MP3 Link μεταφέρει τη φορητή σας μουσική στην άνεση του σαλονιού σας.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές με ένα χειριστήριο. Χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρωτόκολλο HDMI CEC για διαμοιρασμό λειτουργιών μεταξύ συσκευών μέσω του καλωδίου HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο εξοπλισμό σας με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή μπορούν τώρα να πραγματοποιούνται με απόλυτη άνεση.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Απολαύστε την ευελιξία αυτού του συστήματος Home Cinema που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε. Πάνω σε βάση τηλεόρασης, σε επιφάνεια τραπεζιού ή αναρτημένη σε τοίχο, η συσκευή δεν έχει μόνο όμορφη εμφάνιση αλλά παραμένει και πλήρως λειτουργική. Για πρώτη φορά μπορείτε να καθορίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς συμβιβασμούς στο Home Cinema.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: