Πάθος με τον ήχο

  Μεγιστοποιήστε την εμπειρία ήχου στο Home Cinema με τα δυναμικά επικλινή ηχεία 3 κατευθύνσεων! Αναπαραγάγετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ψυχαγωγίας στο πρωτοποριακό σύστημα Home Cinema 5000 series της Philips Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πάθος με τον ήχο

Πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία με ήχο που μοιράζεται ομοιόμορφα στο χώρο

 • Τα επικλινή ηχεία 3D διανέμουν τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο

  Τα επικλινή ηχεία 3D διανέμουν τον ήχο ομοιόμορφα στο δωμάτιο

  Τα επικλινή ηχεία 3D διαθέτουν επικλινείς οδηγούς που αποδίδουν ήχο όχι μόνο προς τα εμπρός αλλά και προς το πλάι, δημιουργώντας ένα ευρύτερο ηδυσημείο όπου μπορείτε να απολαύσετε ακόμα πιο επιβλητικό και κινηματογραφικό ήχο surround.

 • Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • Ήχος surround DTS, Dolby Digital και Pro Logic II

  Ήχος surround DTS, Dolby Digital και Pro Logic II

  Τα DTS και οι αποκωδικοποιητές Dolby Digital εξαλείφουν την ανάγκη εξωτερικού αποκωδικοποιητή πραγματοποιώντας επεξεργασία και των έξι καναλιών πληροφοριών ήχου για την παροχή εμπειρίας surround ήχου και μια μοναδική αίσθηση ατμόσφαιρας και δυναμικού ρεαλισμού. Το Dolby Pro Logic II παρέχει πέντε κανάλια επεξεργασίας surround ήχου από οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή.

 • Αναπαράγει DVD, VCD, CD και συσκευές USB

  Αναπαράγει DVD, VCD, CD και συσκευές USB

  Αναπαράγετε σχεδόν κάθε δίσκο και συσκευή μέσων που επιθυμείτε - είτε πρόκειται για DVD, VCD, CD ή συσκευές USB. Απολαύστε την αξεπέραστη εμπειρία απίστευτης δυνατότητας αναπαραγωγής και την πολυτέλεια διαμοιρασμού αρχείων μέσων στην τηλεόραση ή το σύστημα Home Cinema.

 • Με τη δυνατότητα ασύρματου πίσω ήχου έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Με τη δυνατότητα ασύρματου πίσω ήχου έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Τα ασύρματα πίσω ηχεία σας προσφέρουν ευελιξία και φορητότητα στην τοποθέτηση των ηχείων. Χάρη στην τεχνολογία χωρίς παρεμβολές, τα ασύρματα ηχεία προσφέρουν πλήρη ήχο surround, χωρίς αντιαισθητικές συνδέσεις καλωδίων. Μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά τα πίσω ασύρματα ηχεία Philips.

 • Η ισχύς RMS 1200W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική

  Η ισχύς RMS 1200W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική
 • Κομψό γυαλιστερό φινίρισμα με μοναδικά χειριστήρια αφής

  Κομψό γυαλιστερό φινίρισμα με μοναδικά χειριστήρια αφής
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: