Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

  Αναδείξτε τις ηχητικές δυνατότητες των συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων σε όλο τους το μεγαλείο. Με το ενσωματωμένο υπογούφερ και τον αισθητήρα προσανατολισμού, έχετε την ελευθερία να τοποθετήσετε το SoundBar όπως ακριβώς θέλετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ηχείο SoundBar

Εικονικός ήχος Surround, Ενσωματωμένο υπογούφερ, 2 είσοδοι HDMI και έξοδος HDMI ARC, Bluetooth® HTL5120S/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

με ενσωματωμένο υπογούφερ

 • Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ο ήχος Virtual Surround της Philips παράγει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο surround από ένα σύστημα που αποτελείται από λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκάναλο surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Συνδεθείτε σε HDMI x 2 για άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου

  Συνδεθείτε σε HDMI x 2 για άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου

  Απολαύστε τρισδιάστατη αναπαραγωγή που κόβει την ανάσα και πεντακάθαρο ήχο 5.1 ή 7.1, συνδέοντας απλώς την έξοδο ήχου HDMI x 2 της συσκευής αναπαραγωγής με το μη τρισδιάστατο δέκτη AV.

 • Ο αισθητήρας προσανατολισμού διασφαλίζει βέλτιστο ήχο, ανεξαρτήτως τοποθέτησης

  Ο αισθητήρας προσανατολισμού διασφαλίζει βέλτιστο ήχο, ανεξαρτήτως τοποθέτησης

  Η ποιότητα της ηχητικής εμπειρίας που θα απολαύσετε εξαρτάται από τον τρόπο τοποθέτησης του SoundBar στο χώρο. Για καλή σας τύχη, το συγκεκριμένο σύστημα συνοδεύεται από έναν έξυπνο αισθητήρα αυτόματου προσανατολισμού, ο οποίος βελτιώνει στιγμιαία την ποιότητα του ήχου μόλις ανιχνεύσει ότι το SoundBar είναι τοποθετημένο οριζόντια ή κάθετα. Επομένως, είτε επιλέξετε να τοποθετήσετε το SoundBar σε ράφι είτε να το αναρτήσετε σε τοίχο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαμβάνετε πάντα μια εκπληκτική ηχητική εμπειρία.

 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, σταθερή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Επειδή τα συστήματα Dolby Digital εκμεταλλεύονται τον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο αυτί επεξεργάζεται φυσικά τον ήχο, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία εξαιρετικής ποιότητας surround ήχου με ρεαλιστική χωρική αναπαραγωγή.

 • Ενσωματωμένο ενεργό υπογούφερ για πανίσχυρα μπάσα

  Ενσωματωμένο ενεργό υπογούφερ για πανίσχυρα μπάσα
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: