Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

  Απολαύστε τις ταινίες και τη μουσική σας με εικονικό ήχο Surround και βαθιά μπάσα με ένα μόνο καλώδιο! Το Soundbar της Philips με το ειδικό υπογούφερ εμπλουτίζει την οικιακή σας ψυχαγωγία σε συνδυασμό με τηλεοράσεις, συσκευές αναπαραγωγής BD/DVD, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές MP3. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ηχείο SoundBar

Εικονικός ήχος Surround, Εξωτερικό υπογούφερ, Οπτική, ομοαξονική, Aux in, Audio in HTL2150/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

Μόνο με ένα καλώδιο

 • Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ο ήχος Virtual Surround της Philips παράγει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο surround από ένα σύστημα που αποτελείται από λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκάναλο surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Επειδή τα συστήματα Dolby Digital εκμεταλλεύονται τον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο αυτί επεξεργάζεται φυσικά τον ήχο, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία εξαιρετικής ποιότητας surround ήχου με ρεαλιστική χωρική αναπαραγωγή.

 • Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Η είσοδος ήχου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε εύκολα τη μουσική σας απευθείας από συσκευές iPod/iPhone/iPad, MP3 ή από φορητό υπολογιστή, μέσω μιας απλής σύνδεσης με το σύστημα Philips home cinema. Απλώς συνδέστε τη συσκευή ήχου με την είσοδο ήχου και απολαύστε τη μουσική σας με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα home cinema της Philips.

 • Χαμηλή κατασκευή, για να το τοποθετήσετε άψογα μπροστά από την τηλεόρασή σας

  Χαμηλή κατασκευή, για να το τοποθετήσετε άψογα μπροστά από την τηλεόρασή σας
 • Το εξωτερικό υπογούφερ προσφέρει ένταση στη δράση

  Το εξωτερικό υπογούφερ προσφέρει ένταση στη δράση
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: