Ισιωτικό

  Εμφάνιση Salon οπουδήποτε πάτε

  Αυτό το ισιωτικό παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα για τις γυναίκες που μετακινούνται. Το SalonStraight Want2Move είναι πτυσσόμενο και χρειάζεται μόλις 30 δευτερόλεπτα για να προθερμανθεί, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το φορμάρισμα των μαλλιών, όπου και αν είστε. Περιλαμβάνει αντιθερμική θήκη ταξιδίου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εμφάνιση Salon οπουδήποτε πάτε

Σετ φορμαρίσματος Salon

 • Κεραμικές πλάκες για απαλή ολίσθηση και λαμπερά μαλλιά

  Κεραμικές πλάκες για απαλή ολίσθηση και λαμπερά μαλλιά

  Το κεραμικό είναι εξαιρετικά λείο και ανθεκτικό από τη φύση του - ένα από τα καλύτερα υλικά για πλάκες ισιώματος. Οι πλάκες γλιστρούν χωρίς κόπο στα μαλλιά, χαρίζοντάς σας τέλειο και λαμπερό αποτέλεσμα.

 • Θερμοκρασία 180° C για όμορφα αποτελέσματα

  Θερμοκρασία 180° C για όμορφα αποτελέσματα

  Αυτή η υψηλή θερμότητα σάς επιτρέπει να αλλάξετε το σχήμα των μαλλιών σας και σας χαρίζει τέλειο στυλ σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

 • Πτυσσόμενη λαβή για εύκολη μεταφορά

  Πτυσσόμενη λαβή για εύκολη μεταφορά

  Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του σεσουάρ είναι η πτυσσόμενη λαβή του. Χάρη σε αυτή, έχετε ένα μικρό και πρακτικό σεσουάρ που χωράει εύκολα ακόμα και σε περιορισμένο χώρο για να μπορείτε να το παίρνετε σχεδόν παντού μαζί σας.

 • Συμπαγής σχεδιασμός για εύκολη αποθήκευση

  Συμπαγής σχεδιασμός για εύκολη αποθήκευση

  Συμπαγής και εργονομική, αυτή η συσκευή φορμαρίσματος διαθέτει έξυπνη και μοντέρνα σχεδίαση. Έτσι είναι ελαφρύτερη και πιο εύχρηστη, αλλά παράλληλα αρκετά μικρή, ώστε να αποθηκεύεται σχεδόν παντού.

 • Δυνατότητα επιλογής βολτάζ για xρήση σε όλες τις χώρες

  Δυνατότητα επιλογής βολτάζ για xρήση σε όλες τις χώρες
 • Άμεση θέρμανση: Έτοιμο για χρήση σε 30 δευτερόλεπτα

  Τέλος στην αναμονή μέχρι να θερμανθεί το εξάρτημα φορμαρίσματός σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να ξεκινήσετε το φορμάρισμα.

 • Αντιθερμική θήκη

  Αυτή η αντιθερμική θήκη είναι τέλεια για φορμάρισμα εν κινήσει. Ξεχάστε την αναμονή μέχρι να κρυώσει το εξάρτημα φορμαρίσματός σας. Απλά αποθηκεύστε το με την συμπεριλαμβανόμενη αντιθερμική θήκη.

 • Εύχρηστος καθρέπτης τσέπης

  Βεβαιωθείτε ότι το χτένισμά σας είναι άψογο, κάθε στιγμή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: