Αγγίξτε τις μελωδίες και τις φωτογραφίες σας

  Εξαιρετικά κομψό και διαισθητικό, το GoGear HDD1620 6GB* σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε χωρίς κόπο μουσική MP3 και WMA και φωτογραφίες με το SuperScroll touchpad. Το PlaysForSure διασφαλίζει τη συμβατότητα του GoGear με υπολογιστές που διαθέτουν Windows XP. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αγγίξτε τις μελωδίες και τις φωτογραφίες σας

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Για απόλυτη φορητότητα μουσικής, το Philips GoGear player είναι έτοιμο για δράση. Η ελαφριά και εξαιρετικά μικρή συσκευή σάς προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και πραγματική εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας εν κινήσει.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Πλήκτρα αφής για διαισθητικό έλεγχο

  Χάρη στα πλήκτρα αφής, ένα απαλό άγγιγμα των πλήκτρων αρκεί για να ληφθεί η εντολή σας. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τα πλήκτρα δυνατά πια!

 • Πλοήγηση SuperScroll™ για απλή και γρήγορη εύρεση τραγουδιών

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλες βιβλιοθήκες. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο κομμάτι που επιθυμείτε.

 • Προβολή φωτογραφιών στην οθόνη LCD 3,8 εκ. (1,5") 65K χρωμάτων

  Παρακολουθήστε τις αγαπημένες φωτογραφίες εν κινήσει. Μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε λειτουργία μικρογραφιών, πλήρους οθόνης ή slideshow, και να ακούτε μουσική ενώ περιηγείστε ανάμεσα στις φωτογραφίες σας.

 • PlaysForSure* μόνο με Windows XP

  Η απόλαυση της συσκευής GoGear που διαθέτετε είναι απλή υπόθεση με το PlaysForSure, το οποίο εξασφαλίζει συμβατότητα με Windows Media Player 10 και Windows XP. Με χρήση του Windows Media player μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική που έχετε στο GoGear και να συγχρονίσετε αυτόματα τη μουσική συλλογή που έχετε στο PC. Επιπλέον, απολαύσετε τη μεγαλύτερη σειρά online αγορών αναζητώντας απλά το λογότυπο PlaysForSure στο online κατάστημα της επιλογής σας. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε μουσική αγοράζετε λειτουργεί στο GoGear player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Χωρητικότητα αποθήκευσης βάσει φωτογραφιών 5 Mpixel.
 • Οι ονομασίες PlaysForSure, Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Αυτή η λειτουργία απαιτεί πρόσθετο εξάρτημα που πωλείται ξεχωριστά.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: