Όλη η μουσική εν κινήσει

  Θέλετε να μεταφέρετε όλη τη μουσική και τα δεδομένα μαζί σας; Το hdd100 υπόσχεται την απόλυτη μουσική εμπειρία 10 ωρών αναπαραγωγής μουσικής WMA και MP3, μεγάλη χωρητικότητα 15GB και εγγραφή direct MP3 - όλα σε έναν κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Όλη η μουσική εν κινήσει

Άμεση εγγραφή MP3

 • Πλοήγηση SuperScroll™ για απλή και γρήγορη εύρεση τραγουδιών

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλες βιβλιοθήκες. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο κομμάτι που επιθυμείτε.

 • Δημιουργήστε φωνητικές υπενθυμίσεις σε MP3

  Τραγουδήστε, υπαγορεύστε, ηχογραφήστε σημειώσεις σε MP3 μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου.

 • Άμεση εγγραφή σε MP3 μέσω αναλογικών ή ψηφιακών εισόδων line-in

  Άμεση εγγραφή σε MP3 μέσω αναλογικών ή ψηφιακών συνδέσεων line-in για εγγραφή αρχείων κωδικοποίησης MP3 σε πραγματικό χρόνο (δεν απαιτείται υπολογιστής).

 • Μαζική αποθήκευση USB για αποθήκευση και μεταφορά των αρχείων δεδομένων

  Οι συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB προσφέρουν έναν άνετο τρόπο για την αποθήκευση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη μεταφορά των αρχείων σας. Συνδέονται με το PC σας μέσω USB και δεν χρειάζεται ειδικό λογισμικό για την εγκατάστασή τους (προγράμματα οδήγησης χρειάζονται μόνο για τα Windows 98 και ΜΕ). Η συσκευή εμφανίζεται αυτόματα ως αφαιρούμενη μονάδα στον Windows Explorer και επιτρέπει την απλή μεταφορά και απόθεση των αρχείων σας προς και από τη συσκευή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: