Ατμομάγειρας Jamie Oliver

  Διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά

  "Το μαγείρεμα στον ατμό είναι καταπληκτικό. Αφενός όλα τα θρεπτικά συστατικά μένουν στο φαγητό, αφετέρου οι χυμοί και τα αρώματα διαχέονται, προσφέροντας ένα μεθυστικό αποτέλεσμα", Jamie O. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ατμομάγειρας Jamie Oliver

900 W, Με μπεν μαρί, Ενισχυτής γεύσης HD9132/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά

Ατμομάγειρας με Flavor Booster

 • Μπεν μαρί 2,5L με οπές αερισμού για την αποφυγή εγκαύματος

  Μπεν μαρί 2,5L με οπές αερισμού για την αποφυγή εγκαύματος

  Με μεγάλο μπεν μαρί 2,5L για εξαίσιες σούπες, σάλτσες, γλυκά και σος, αυτός ο ατμομάγειρας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών φαγητών, ενώ διαθέτει οπές αερισμού για να μην καίτε τα δάχτυλά σας.

 • Ενισχυτής γεύσης - αρωματίζει το φαγητό σας με πεντανόστιμα μυρωδικά

  Ενισχυτής γεύσης - αρωματίζει το φαγητό σας με πεντανόστιμα μυρωδικά

  Ο μοναδικός ενισχυτής γεύσης προσθέτει το άρωμα των μυρωδικών και των μπαχαρικών, προσδίδοντας ακόμα περισσότερη γεύση στο μαγείρεμα στον ατμό. Εσείς ρίξτε τα αγαπημένα σας μυρωδικά και μπαχαρικά στον ενισχυτή και αφήστε τον ατμό να κάνει τα υπόλοιπα. Η θερμότητα του ατμού απελευθερώνει τα αρώματα, τα οποία διεισδύουν στο φαγητό χαρίζοντάς του μοναδική γεύση.

 • Στοιβαζόμενες βάσεις για εύκολη αποθήκευση

  Στοιβαζόμενες βάσεις για εύκολη αποθήκευση

  Οι βάσεις μαγειρέματος είναι αριθμημένες - μπορείτε να βρείτε τον αριθμό στη λαβή κάθε δίσκου. Η κάτω βάση είναι το 1, η μεσαία το 2 και η επάνω το 3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία, δύο ή τρεις βάσεις - φροντίστε μόνο να τοποθετήσετε τις βάσεις με μεγαλύτερο αριθμό πάνω στη βάση 1. Μετά τη χρήση, μπορείτε να στοιβάξετε τις βάσεις, για να εξοικονομήσετε χώρο κατά την αποθήκευση.

 • Χρονόμετρο 60 λεπτών με ένδειξη ετοιμότητας και αυτόματη διακοπή λειτουργίας

  Χρονόμετρο 60 λεπτών με ένδειξη ετοιμότητας και αυτόματη διακοπή λειτουργίας

  Το μη αυτόματο χρονόμετρο 60 λεπτών είναι πολύ εύχρηστο. Απλά γυρίστε το διακόπτη στα λεπτά που θέλετε και αφήστε τον ατμομάγειρα να κάνει τα υπόλοιπα! Τα περισσότερα λαχανικά είναι έτοιμα σε 10-20 λεπτά, ενώ μετά από μια-δυο φορές, θα ανακαλύψετε τον κατάλληλο χρόνο μαγειρέματος για κάθε πιάτο. Ο ατμομάγειρας απενεργοποιείται αυτόματα μόλις παρέλθει ο καθορισμένος χρόνος μαγειρέματος.

 • Χωρητικότητα 9L και αφαιρούμενες βάσεις δίσκου, για να χωράει ένα ολόκληρο κοτόπουλο

  Χωρητικότητα 9L και αφαιρούμενες βάσεις δίσκου, για να χωράει ένα ολόκληρο κοτόπουλο

  Θέλετε να μαγειρέψετε στον ατμό ένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα ολόκληρο κοτόπουλο, ή κάποιο πιάτο που δεν χωράει στο διαμέρισμα του ατμού; Απλά ξεκουμπώστε το καπάκι του κάθε καλαθιού για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο. Ο ατμομάγειρας θα αναλάβει τα υπόλοιπα, μαγειρεύοντας το φαγητό σας ομοιόμορφα.

 • Σχάρα για αυγά

  Σχάρα για αυγά

  Ανεξάρτητα από το γεύμα της ημέρας που ετοιμάζετε (πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο), υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρακτικό εξάρτημα ατμού. Η σχάρα για αυγά είναι πολύ εύχρηστη, καθώς σας βοηθά να κάνετε τέλεια αυγά μελάτα το πρωί, για ένα υγιεινό και θρεπτικό ξεκίνημα. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια μικρή οπή σε κάθε αυγό (με μια καρφίτσα) και τοποθετήστε τα αυγά στη σχάρα με την οπή προς τα πάνω!

 • Αποκλειστικές συνταγές του Jamie Oliver για έμπνευση

  Αποκλειστικές συνταγές του Jamie Oliver για έμπνευση

  Κάθε προϊόν της σειράς εργαλείων Jamie Oliver της Philips συνοδεύεται από αποκλειστικές συνταγές του Jamie, ώστε να μπορείτε να ετοιμάζετε διάφορα εύκολα, σπιτικά πιάτα για όλη την οικογένεια.

 • Όλα τα θρεπτικά συστατικά μένουν στο φαγητό σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

  Όλα τα θρεπτικά συστατικά μένουν στο φαγητό σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

  Για ένα πιο υγιεινό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, αυτός ο ατμομάγειρας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά, προσφέροντάς σας μοναδική γεύση σε χρόνο μηδέν.

 • Προστασία από υπερθέρμανση και βρασμό εν κενώ

  Προστασία από υπερθέρμανση και βρασμό εν κενώ

  Σε περίπτωση που το δοχείο νερού είναι άδειο, ο ατμομάγειρας διαθέτει προστασία από υπερθέρμανση και βρασμό εν κενώ, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα καταστραφεί. Αφήστε τον ατμομάγειρα να κρυώσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέσετε νερό για να συνεχίσετε το μαγείρεμα.

 • Επισκεφθείτε τη σελίδα www.philips.com/jamieoliver για περισσότερες συμβουλές

  Επισκεφθείτε τη σελίδα www.philips.com/jamieoliver για περισσότερες συμβουλές

  "Θέλω να ενθαρρύνω περισσότερα άτομα να απολαμβάνουν το μαγείρεμα, να νιώθουν άνετα και να αισθάνονται αυτοπεποίθηση όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, λοιπόν, σχεδίασα μια σειρά εξαρτημάτων που θα ήθελα πραγματικά να έχω και να χρησιμοποιώ ο ίδιος στην κουζίνα. Τα εξαρτήματα της σειράς εργαλείων Jamie Oliver της Philips διαθέτουν μια ανοιχτή μπλε απόχρωση, που ταιριάζει ιδανικά με την απλή, ρετρό σχεδίαση της σειράς. Θα θέλετε να δείχνετε σε όλους αυτά τα στολίδια και όχι να τα κρύβετε στο ντουλάπι."

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: