Μικρό, πλήρως μεταλλικό σώμα

  Η μικρή και κομψή μονάδα Circle USB μπορεί να μεταφερθεί παντού. Το πλήρως μεταλλικό σώμα αντέχει στη φθορά, ενώ η τεχνολογία USB 3.0 προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες μεταφοράς. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μικρό, πλήρως μεταλλικό σώμα

Γερή μονάδα USB 3.0

 • Εύκολο άνοιγμα και εύχρηστη συσκευασία

  Οι σημάνσεις και τα διάτρητα σημεία στη συσκευασία υποδεικνύουν τον καλύτερο τρόπο να ανοίξετε τη συσκευασία και να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα δεδομένα του USB stick χωρίς κανένα πρόβλημα.

 • Εύκολη και βολική λειτουργία εξαγωγής

  Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το καπάκι! Το κάλυμμα της υποδοχής USB είναι ενσωματωμένο στο σχέδιο του προϊόντος. Για να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, απλά πατήστε το χρωματιστό κουμπί. Θα εμφανιστεί η υποδοχή σύνδεσης USB και θα είστε έτοιμοι να τη συνδέσετε!

 • Χωρητικότητα αποθήκευσης 64GB, για μεγάλα αρχεία δεδομένων

  Τα 64GB σας δίνουν τη δυνατότητα να ανταλλάζετε, να μοιράζεστε και να αποθηκεύετε πολύ μεγαλύτερα ή περισσότερα αρχεία, μέσω της θύρας USB του επιτραπέζιου ή του φορητού σας υπολογιστή.

 • Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.0 υψηλής ταχύτητας

  Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μειώνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων προς και από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: