Εύκολη χρήση, plug and play!

  Η γεμάτη χρώμα μονάδα USB Flash SATO από τη Philips είναι μια εύχρηστη και φιλική προς το χρήστη συσκευή plug-and-play. Διευκολύνει την καθημερινή αποθήκευση και την κοινή χρήση αρχείων, φωτογραφιών και μουσικής με οικονομικό τρόπο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εύκολη χρήση, plug and play!

Ανταλλαγή αρχείων στη στιγμή!

 • Ενσωματωμένο προστατευτικό καπάκι για άνεση

  Μην χάσετε ποτέ ξανά το καπάκι σας! Το προστατευτικό καπάκι είναι ενσωματωμένο στο προϊόν και παραμένει πάντα πάνω στο USB stick. Για να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, απλά γυρίστε το καπάκι προς τα πίσω, συνδέστε τη μονάδα και πραγματοποιήστε αναπαραγωγή.

 • Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

  Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μειώνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων προς και από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

 • Χωρητικότητα αποθήκευσης 32GB για μεγάλα αρχεία δεδομένων

  Τα 32GB σας δίνουν δυνατότητα ανταλλαγής, κοινής χρήσης και αποθήκευσης πολύ μεγαλύτερων ή περισσότερων αρχείων μέσω της USB θύρας του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας.

 • Μοντέρνος έγχρωμος σχεδιασμός

  Επιλέξτε από τα μοντέρνα χρώματα -απαλό ροζ, λιλά, φωτεινό πράσινο ή μπλε ηλεκτρίκ- και δώστε νέο, διασκεδαστικό αέρα στην καθημερινή αποθήκευση και την κοινή χρήση δεδομένων!

 • Εύκολο άνοιγμα και εύχρηστη συσκευασία

  Οι σημάνσεις και τα διάτρητα σημεία στη συσκευασία υποδεικνύουν τον καλύτερο τρόπο να ανοίξετε τη συσκευασία και να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα δεδομένα του USB stick χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: