για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc9324_09/fc9324_09_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  PowerPro Compact

  Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

  Ολοκληρωμένη απόδοση

  Η νέα Philips PowerPro Compact προσφέρει πλήρη αποτελέσματα καθαρισμού, χάρη στην τεχνολογία PowerCyclone 4 και το πέλμα TriActive που έχει κατασκευαστεί για υψηλή απομάκρυνση της σκόνης. Το δοχείο αδειάζει εύκολα, χωρίς να δημιουργούνται σύννεφα σκόνης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

PowerPro Compact Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

Ενεργειακή απόδοση κλάσης B, Τεχνολογία PowerCyclone 4, Πέλμα TriActive, Εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας FC9324/09 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ολοκληρωμένη απόδοση

Λιγότερη κατανάλωση ρεύματος

 • Ενεργειακή απόδοση κλάσης B

  Ενεργειακή απόδοση κλάσης B

  Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις με ενεργειακή απόδοση κλάσης Β.

 • Απόδοση κατηγορίας Α σε σκληρά δάπεδα

  Απόδοση κατηγορίας Α σε σκληρά δάπεδα

  Αυτό το προϊόν επιτυγχάνει απόδοση καθαρισμού της υψηλότερης κατηγορίας σε σκληρά δάπεδα, καθαρίζοντας το 100% της σκόνης!

 • Η τεχνολογία PowerCyclone 4 διαχωρίζει τη σκόνη και τον αέρα με μία κίνηση

  Η τεχνολογία PowerCyclone 4 διαχωρίζει τη σκόνη και τον αέρα με μία κίνηση

  Η τεχνολογία PowerCyclone 4 μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα και την απόδοση, χωρίζοντας τη σκόνη και τον αέρα με μία κίνηση. Παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού χάρη σε δύο αποτελεσματικά βήματα: 1) Ο αέρας εισέρχεται γρήγορα στο PowerCyclone χάρη στην ίσια και λεία είσοδο. 2) Ο καμπυλωτός αεραγωγός επιταχύνει γρήγορα τον αέρα προς τα επάνω, στον κυκλωνικό θάλαμο όπου διαχωρίζεται η σκόνη από τον αέρα.

 • Εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

  Εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

  Το εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ για να καθαρίζετε δύσκολα σημεία, όπως το επάνω μέρος των επίπλων ή ψηλά ράφια. Η γωνία της βούρτσας είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να διαμορφώνετε το εξάρτημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 • Προηγμένο σχέδιο δοχείου συλλογής σκόνης, για εύκολο άδειασμα

  Προηγμένο σχέδιο δοχείου συλλογής σκόνης, για εύκολο άδειασμα

  Το προηγμένο σχέδιο του δοχείου συλλογής σκόνης σάς επιτρέπει να πετάτε τη σκόνη χωρίς να δημιουργείται σύννεφο. Χάρη στο μοναδικό του σχήμα και τη λεία επιφάνειά του, η σκόνη συλλέγεται στη μία πλευρά του δοχείου και γλιστρά ομοιόμορφα στον κάδο συλλογής σκόνης.

 • Φτάστε σε κάθε γωνία, χάρη στην εξαιρετικά μακριά εργονομική λαβή

  Φτάστε σε κάθε γωνία, χάρη στην εξαιρετικά μακριά εργονομική λαβή

  Λαβή με εργονομικό σχήμα, βολική στη χρήση. Το μεγάλο μήκος της εξασφαλίζει μεγαλύτερη εμβέλεια και σας επιτρέπει να καθαρίζετε τα δυσπρόσιτα σημεία με ευκολία.

 • Σύστημα φίλτρου EPA10 με AirSeal για υγιεινό αέρα

  Σύστημα φίλτρου EPA10 με AirSeal για υγιεινό αέρα

  Το φίλτρο EPA10 και το AirSeal συγκρατούν ακόμα και τα μικρότερα μόρια σκόνης πριν προλάβει να εξέλθει ο αέρας, για να ζείτε σε ένα περιβάλλον χωρίς σκόνη και να αναπνέετε πεντακάθαρο αέρα.

 • Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα: 1) Ανοίγει απαλά το πέλος του χαλιού με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα του και αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη. 2) Απορροφά τα μεγάλα κομμάτια με το μεγαλύτερο άνοιγμα στην εμπρός πλευρά του. 3) Μαζεύει τη σκόνη και τη βρομιά κοντά στα έπιπλα και τους τοίχους, ακολουθώντας το περίγραμμά τους με τα δύο πλευρικά κανάλια αέρα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: