Ηλεκτρικές σκούπες
Ηλεκτρική σκούπα τεχνολογίας AirflowMax με σακούλα

Performer Compact Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

Τεχνολογία AirflowMax, Πέλμα TriActive, Πέλμα για σκληρά δάπεδα FC8371/09 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Κορυφαίες επιδόσεις, εύκολη χρήση

  • Πράσινο λογότυπο της Philips
   For more information,<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc8371_09/fc8371_09_elr_.pdf" target="_blank">download product fiche</a>
  For more information,download product fiche

  Performer Compact

  Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

  FC8371/09 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Η νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Compact προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού με ελάχιστη προσπάθεια. Η τεχνολογία AirflowMax παρέχει υψηλή ισχύ αναρρόφησης για περισσότερη ώρα, ενώ το πέλμα TriActive απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από όλα τα δάπεδα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κορυφαίες επιδόσεις, εύκολη χρήση

Με τεχνολογία AirflowMax και πέλμα TriActive

 • Ενεργειακή απόδοση κλάσης A

  Ενεργειακή απόδοση κλάσης A

  Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις με ενεργειακή απόδοση κλάσης A.

 • Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax για μεγάλη απορροφητική ισχύ

  Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax για μεγάλη απορροφητική ισχύ

  Η μοναδική τεχνολογία AirflowMax παρέχει υψηλή απορροφητική ισχύ για περισσότερη ώρα* για να χρησιμοποιείτε τη σακούλα μέχρι να γεμίσει πλήρως. Η τεχνολογία κατασκευής βασίζεται στη βελτιστοποίηση τριών βασικών στοιχείων: 1) Μοναδικές ραβδώσεις στο εσωτερικό του χώρου συλλογής σκόνης για μεγιστοποίηση της ροής αέρα γύρω από τη σακούλα συλλογής σκόνης και χρήση ολόκληρης της επιφάνειας της σακούλας. 2) Ειδικά σχεδιασμένος χώρος συλλογής σκόνης που επιτρέπει στη σακούλα συλλογής σκόνης να ξεδιπλώνεται ομοιόμορφα. 3) Υψηλής ποιότητας δομές ινών που δεν φράζουν και απορροφούν τη σκόνη χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους της σακούλας συλλογής σκόνης, αποτρέποντας έτσι μείωση της απορροφητικής ισχύος.

 • Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα: 1) Ανοίγει απαλά το πέλος του χαλιού με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα του και αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη. 2) Απορροφά τα μεγάλα κομμάτια με το μεγαλύτερο άνοιγμα στην εμπρός πλευρά του. 3) Μαζεύει τη σκόνη και τη βρομιά κοντά στα έπιπλα και τους τοίχους, ακολουθώντας το περίγραμμά τους με τα δύο πλευρικά κανάλια αέρα.

 • Απόδοση κατηγορίας Α σε σκληρά δάπεδα

  Απόδοση κατηγορίας Α σε σκληρά δάπεδα

  Αυτό το προϊόν επιτυγχάνει απόδοση καθαρισμού της υψηλότερης κατηγορίας σε σκληρά δάπεδα, καθαρίζοντας το 100% της σκόνης!

 • Ενσωματωμένα αξεσουάρ για απόλυτη άνεση

  Ενσωματωμένα αξεσουάρ για απόλυτη άνεση

  Η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει ενσωματωμένα αξεσουάρ ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον εξαρτήματα όταν καθαρίζετε. Το εξάρτημα για κοιλότητες αποθηκεύεται στη σκούπα, ενώ η μαλακή βούρτσα σκόνης βρίσκεται κατάλληλα τοποθετημένη στη λαβή της συσκευής, πάντα έτοιμη για χρήση.

 • Συνδέσεις ActiveLock για εύκολη προσαρμογή σε κάθε εργασία καθαρισμού

  Συνδέσεις ActiveLock για εύκολη προσαρμογή σε κάθε εργασία καθαρισμού

  Οι συνδέσεις ActiveLock σάς επιτρέπουν να συνδέετε και να αποσυνδέετε εύκολα τα διάφορα πέλματα και εξαρτήματα από τον τηλεσκοπικό σωλήνα ενώ καθαρίζετε.

 • Μικρή και ελαφριά για εύκολο καθάρισμα και αποθήκευση

  Μικρή και ελαφριά για εύκολο καθάρισμα και αποθήκευση

  Χάρη στο μικρό της μέγεθος, η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο. Η ελαφριά κατασκευή διευκολύνει τη μεταφορά της.

 • Κλασική σακούλα s-bag με 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

  Κλασική σακούλα s-bag με 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

  Αυτή η νέα συνθετική σακούλα συλλογής σκόνης της Philips έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα για μεγαλύτερο διάστημα, προσφέροντας μεγάλη απορροφητική ισχύ και κορυφαίο φιλτράρισμα μέχρι τη στιγμή που θα γεμίσει και θα την απορρίψετε.

 • Φίλτρο Super Clean Air για υγιεινό αέρα χωρίς σκόνη

  Φίλτρο Super Clean Air για υγιεινό αέρα χωρίς σκόνη

  Το φίλτρο Super Clean Air συγκρατεί ακόμα και τα πιο μικρά μόρια σκόνης πριν προλάβει να βγει ο αέρας της ηλεκτρικής σκούπας, για σπίτι χωρίς ίχνος σκόνης με καθαρό, υγιεινό αέρα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: