Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Εύκολο καθάρισμα οπουδήποτε

  Η ειδικά σχεδιασμένη Philips FC6050 (3,6 V) καθαρίζει παντού με ευκολία, χάρη στο εκτεινόμενο στόμιο. Η FC6050 διαθέτει 3 ισχυρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που σας προσφέρουν τη δυνατότητα να καθαρίζετε χωρίς καλώδια όπου θέλετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εύκολο καθάρισμα οπουδήποτε

Σκούπα με στόμιο ακριβείας

 • Εκτεινόμενο στόμιο

  Εκτεινόμενο στόμιο

  Η συσκευή Philips Mini Vac FC6050 series διαθέτει ένα μεγάλου μήκους, λεπτό στόμιο, ειδικά σχεδιασμένο για καθάρισμα ακριβείας. Το εκτεινόμενο στόμιο διευκολύνει το καθάρισμα στις γωνίες και τις καμπύλες επιφάνειες.

 • Ισχυρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

  Ισχυρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

  Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της συσκευής Philips Mini Vac σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε όπου θέλετε χωρίς καλώδια.

 • Το σύστημα φίλτρου 2 σταδίων εμποδίζει το πρόωρο φράξιμο

  Το σύστημα φίλτρου 2 σταδίων εμποδίζει το πρόωρο φράξιμο

  Το σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων της συσκευής Philips Mini Vac διασφαλίζει πως, εάν περάσουν στο εσωτερικό της συσκευής, οι ακαθαρσίες δεν θα μπορούν να δραπετεύσουν. Το πρώτο φίλτρο μπλοκάρει τις περισσότερες ακαθαρσίες και το δεύτερο, το οποίο διαθέτει καμπύλες, παγιδεύει το μικρότερα σωματίδια σκόνης.

 • Βούρτσα και εξάρτημα για κοιλότητες

  Βούρτσα και εξάρτημα για κοιλότητες

  Η συσκευή Philips Mini Vac διαθέτει αρκετά αξεσουάρ για εύκολη αντιμετώπιση κάθε εργασίας. Το εξάρτημα μαλακιάς βούρτσας είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες, ενώ το εξάρτημα για κοιλότητες σας επιτρέπει να καθαρίζετε ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: