Φορητό MP3-CD Player

  Παιχνίδι+Μουσική, Εξοπλισμός για δράση στην πόλη

  Ένα μοναδικό MP3-CD player με πέντε διασκεδαστικά παιχνίδια. Magic ESP για επιπλέον προστασία κατά της αναπήδησης της μουσικής.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Παιχνίδι+Μουσική, Εξοπλισμός για δράση στην πόλη

MP3, 10 ώρες μουσικής σε ένα MP3-CD

 • Αναπαραγωγή MP3-CD σημαίνει αναπαραγωγή MP3 όπως ένα κανονικό CD.

  Το MP3 αναλύεται σε "MPEG 1 Audio layer-3". Είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Το MP3 αποτελεί το τυπικό φορμά συμπίεσης ήχου που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο, παρέχοντας δυνατότητα γρήγορης και εύκολης μεταφοράς αρχείων ήχου.

 • Magic ESP™ για μουσική χωρίς αναπηδήσεις εν κινήσει

  Το Magic Electronic Skip Protection™ εξασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν το MP3-CD player τραντάζεται. Οι συσκευές με αυτή τη λειτουργία διαθέτουν έξυπνη ηλεκτρονική προσωρινή μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει διαφορετικά ψηφιακά φορμά, όπως MP3, WMA και CDDA. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, η μουσική μεταφέρεται στη μνήμη. Όταν η συσκευή τραντάζεται, πραγματοποιείται αναπαραγωγή της μουσικής από την προσωρινή μνήμη, ενώ το λέιζερ επανεστιάζει γρήγορα στο σημείο όπου προέκυψε η αναπήδηση και ξεκινά εκ νέου την αναπαραγωγή για να τροφοδοτήσει ξανά την προσωρινή μνήμη. Το Magic Electronic Skip Protection™ μπορεί να είναι αποτελεσματικό για πολύ ώρα ανάλογα με το ρυθμό bit του ψηφιακού αρχείου ήχου.

 • Υποστήριξη ετικετών ID3 για πληροφορίες κομματιών κατά την αναπαραγωγή CD

  Οι συσκευές με υποστήριξη ετικετών ID3 διαθέτουν οθόνη LCD που εμφανίζει κείμενο με το όνομα του καλλιτέχνη και τον τίτλο του τρέχοντος κομματιού για να μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα τα τραγούδια στη συσκευή σας. Οι συσκευές αυτές εμφανίζουν επίσης πληροφορίες κειμένου και αριθμών σε ευανάγνωστη μορφή για εύκολη προβολή του ονόματος του καλλιτέχνη και του τίτλου του κομματιού. Η δυνατότητα υποστήριξης ετικετών ΙD3 επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αναγνώριση και πλοήγηση ανάμεσα στο μεγάλο αριθμό αρχείων στο MP3-CD ή WMA-CD.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστό ότι κατασκευάζει προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με πολλούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD,CD-R και CD-RW. Ένα μόνο CD μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 ώρες μουσικής. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει και εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: