Pocket Memo

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής

  Pocket Memo

  Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής

  Εγγραφή ανώτερης ποιότητας

  Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής Pocket Memo φέρνει την υπαγόρευση σε νέα επίπεδα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία 3D Mic αποδίδει την καλύτερη ποιότητα εγγραφής σε όλες τις συνθήκες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Pocket Memo Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής

Λειτουργία συρόμενου διακόπτη DPM8000/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εγγραφή ανώτερης ποιότητας

με την τεχνολογία 3D Mic

 • Σύστημα 3D Mic για την καλύτερη ποιότητα ήχου

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία 3D Mic χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα μικρόφωνα για να αποδίδει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εγγραφής: ένα παγκατευθυντικό μικρόφωνο που προσφέρει λήψη ήχου σε ακτίνα 360 μοιρών, ιδανικό για την εγγραφή πολλών πηγών ήχου όπως στην περίπτωση συσκέψεων, και ένα μονοκατευθυντικό μικρόφωνο, που είναι ειδικά βελτιστοποιημένο για εγγραφή φωνής και αναγνώριση ομιλίας υψηλής ακριβείας.

 • Κλασική λειτουργία για απλό και εύκολο χειρισμό

  Πολλοί χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν τις αναλογικές συσκευές λόγω της απλότητας και της εύκολης χρήσης τους. Η προαιρετική κλασική λειτουργία δίνει στο χρήστη την αίσθηση ότι χρησιμοποιεί μια αναλογική συσκευή, ενώ διατηρεί τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας και εστιάζει στις βασικές λειτουργίες.

 • Βάση σύνδεσης για γρήγορη φόρτιση μπαταρίας

  Με τη σταθερή βάση φόρτισης εξαιρετικής ποιότητας, μπορείτε να φορτίζετε ταχύτατα την μπαταρία σας και να μεταφέρετε αυτόματα τις εγγραφές στον υπολογιστή σας. Επίσης, αν συνδέσετε τον προαιρετικό ποδοδιακόπτη, η βάση σύνδεσης σας προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής και μεταγραφής χωρίς να χρησιμοποιείτε ούτε τα χέρια σας, ούτε τον υπολογιστή.

 • Αισθητήρες φωτισμού και κίνησης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

  Φορτίστε εύκολα την μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας μέσω της τυπικής υποδοχής micro USB. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες φωτισμού και κίνησης προσφέρουν εγγυημένα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης και βάζει αυτόματα τη συσκευή σε λειτουργία αναμονής όταν βρίσκεται σε αδράνεια, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή εγγραφής θα είναι πάντα έτοιμη όταν τη χρειαστείτε.

 • Κρυπτογράφηση αρχείων και κλείδωμα συσκευής με PIN για υψηλή προστασία δεδομένων

  Οι εγγραφές μπορούν να κρυπτογραφούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω του Προηγμένου προτύπου κρυπτογράφησης (AES ή Αλγόριθμος Rijndael) με μήκος κλειδιού 256 bit. Το πρότυπο AES παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας και έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την κρυπτογράφηση εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών. Επιπλέον, όσον αφορά την ίδια τη συσκευή, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό PIN για να προστατέψετε το περιεχόμενό σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αναπαραγωγή αρχείων.

 • Ενσωματωμένος σαρωτής γραμμικού κώδικα για πιο οργανωμένη τεκμηρίωση

  Ο ενσωματωμένος σαρωτής γραμμικού κώδικα σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέετε δεδομένα πελατών ή ασθενών με μια εγγραφή, απλά σαρώνοντας το γραμμικό κώδικα, ακόμη και από μια οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η αξιόπιστη καταχώριση των αναγνωριστικών στοιχείων των πελατών ή ασθενών και η ροή εργασίας επιταχύνεται.

 • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη για εύκολο χειρισμό

  Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας, ώστε να βλέπετε τα πάντα εύκολα με την πρώτη ματιά. Το πεντακάθαρο περιβάλλον χρήσης είναι βελτιωμένο για πιο εύκολο και έξυπνο χειρισμό.

 • Ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης για αυτόματη επιλογή μικροφώνου

  Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης αναγνωρίζει πότε η συσκευή είναι τοποθετημένη σε μια επιφάνεια ή πότε την κρατάτε και επιλέγει το μικρόφωνο που ταιριάζει στις συγκεκριμένες συνθήκες εγγραφής. Ο αισθητήρας κίνησης μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής, όταν η συσκευή βρίσκεται σε αδράνεια. Μόλις όμως πιάσετε το Pocket Memo, θα είναι έτοιμο ξανά για εγγραφή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 • Υποστήριξη απομακρυσμένης διαχείρισης για ανάπτυξη και συντήρηση

  Το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών Philips SpeechExec δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές IT να διαχειρίζονται, να ρυθμίζουν και να ενημερώνουν από ένα σημείο το υλικό υπαγόρευσης από τη Philips, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και πόρους. Πλέον, η διαχείριση των ρυθμίσεων συσκευών για μεμονωμένα άτομα, γκρουπ ή και ομάδες ολόκληρης εταιρείας γίνεται πολύ εύκολα από απόσταση.

 • Ανθεκτικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα

  Το ασύμμετρο και εργονομικό σχήμα του ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας. Η λεπτή και ελαφριά σχεδίαση προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, ακόμη και όταν εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το επεξεργασμένο ανοξείδωτο ατσάλι δημιουργεί ένα στιβαρό και ανθεκτικό προστατευτικό περίβλημα γύρω από τη συσκευή.

 • Λογισμικό ροής εργασίας SpeechExec για αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων

  Το λογισμικό SpeechExec οργανώνει τη ροή εργασίας στα αρχεία υπαγόρευσης και στα έγγραφα που προκύπτουν από αυτά μεταξύ του συντάκτη και του απομαγνητοφωνητή και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση της εργασίας σας.

 • Εργονομικός συρόμενος διακόπτης για αποτελεσματικό χειρισμό με το ένα χέρι

  Ο εργονομικός συρόμενος διακόπτης γρήγορης απόκρισης έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες εγγραφής και αναπαραγωγής με το ένα χέρι, επιτρέποντας έτσι την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία αρχείων (εισαγωγή, αντικατάσταση, προσάρτηση). Λειτουργεί με σήμα αισθητήρα φωτός, ώστε να μην φθείρεται και να έχει μεγάλη αντοχή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: