Προστατευτικό οθόνης

  Προστατέψτε την οθόνη του iPad σας

  Χρησιμοποιήστε ένα απόλυτα διάφανο προστατευτικό οθόνης για να προστατέψετε τη γυάλινη οθόνη Multi-Touch του iPad. Κυριολεκτικά αόρατο αλλά αισθητά διαφορετικό, το προστατευτικό οθόνης μας δεν επηρεάζει την επαναστατική οθόνη IPS και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πεντακάθαρες, ευκρινείς και ζωντανές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Προστατέψτε την οθόνη του iPad σας

με ένα απόλυτα διάφανο προστατευτικό οθόνης

 • Απόλυτα διάφανη μεμβράνη για αόρατη προστασία οθόνης

  Η απόλυτα διάφανη μεμβράνη προσθέτει μια αόρατη επίστρωση που προστατεύει την οθόνη της συσκευής σας από γρατσουνιές και σκόνη. Λειτουργεί με στατική πρόσφυση και έτσι η εφαρμογή και η αφαίρεσή της γίνεται με ευκολία χωρίς κολλώδη υπολείμματα.

 • Περιλαμβάνεται κάρτα λείανσης για εύκολη εφαρμογή

  Χρησιμοποιείτε την παρεχόμενη κάρτα λείανσης για να απομακρύνετε τυχόν φυσαλίδες αέρα που πιθανόν να εγκλωβιστούν κάτω από την προστατευτική μεμβράνη κατά την εφαρμογή.

 • Στατική πρόσφυση για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση

  Καθώς τα προστατευτικά οθόνης λειτουργούν με στατική πρόσφυση, εφαρμόζονται, επανατοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κολλώδη υπολείμματα στην οθόνη της συσκευής σας.

 • Περιλαμβάνεται πανί χωρίς χνούδι, για να καθαρίζετε την επιφάνεια της συσκευής σας

  Μην αφήνετε τη σκόνη να εγκλωβίζεται κάτω από το νέο σας προστατευτικό οθόνης! Χρησιμοποιείτε το παρεχόμενο πανί, που δεν αφήνει χνούδι, για να καθαρίσετε την επιφάνεια της συσκευής σας πριν να εφαρμόσετε τη μεμβράνη.

 • Καθαρή, ζωηρή εικόνα από οποιαδήποτε γωνία

  Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, το προστατευτικό οθόνης μας δεν αλλοιώνει την επαναστατική οθόνη IPS και έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε πεντακάθαρες, ευκρινείς, ζωηρές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: