Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Ακαταμάχητη απλότητα

  Η σειρά DECT1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες που επιζητούν την απλότητα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, εύχρηστο και αξιόπιστο τηλέφωνο από μια πασίγνωστη φίρμα σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Απλά ακαταμάχητο!

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ακαταμάχητη απλότητα

 • Πλήρες πακέτο τηλεφώνου με βάση και 2 συσκευές χειρός

  Η μοναδική αίσθηση αφής του τηλεφώνου σας εξασφαλίζει άψογο κράτημα και αυξάνει την άνεση κατά τη διάρκεια κλήσεων.

 • Δωρεάν ενδοεπικοινωνία - Δωρεάν εσωτερικές κλήσεις ανάμεσα σε συσκευές χειρός

  Δεν χρειάζεται να διακόψετε τις δραστηριότητές σας για να δώσετε τη συσκευή χειρός στο γιο σας όταν ένας φίλος του τον καλεί: μπορείτε άνετα και εύκολα να καλέσετε τη συσκευή στο υπνοδωμάτιό του και να πραγματοποιήσετε μεταφορά της κλήσης.

 • Εμφάνιση τηλεφωνικού αριθμού

  Ο αριθμός του ατόμου που επιθυμείτε να καλέσετε εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου. Μπορείτε να επαληθεύσετε τον αριθμό προτού πραγματοποιήσετε την κλήση.

 • Κλειδώστε το πληκτρολόγιό σας για να μην πατήσετε τα λάθος πλήκτρα

  Πόσο πρακτικό είναι να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο DECT όταν ασχολείστε με τον κήπο σας. Στην τσέπη σας όμως μπορεί να πιεστεί και να πατηθεί κάποιο πλήκτρο κατά λάθος. Για να μην καλέσετε κατά λάθος τον ξάδερφό σας στις ΗΠΑ, το κλείδωμα πληκτρολογίου αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις στον επόμενο τηλεφωνικό λογαριασμό σας!

 • Εντοπίστε τη συσκευή χειρός σας καθώς χτυπάει όταν την καλείτε

  Αντί να ψάχνετε σε κάθε γωνία του σπιτιού, απλά καλέστε τη συσκευή χειρός από τη βάση πατώντας το ειδικό πλήκτρο που βρίσκεται πάνω στη βάση και η συσκευή χειρός θα αποκαλυφθεί εύκολα.

 • Πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  Η χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας σχεδόν εξαλείφει τις παρεμβολές, το βουητό και τους συριστικούς ήχους. Βελτιώνει την ποιότητα ήχου τον μηνυμάτων στον αυτόματο τηλεφωνητή και καθιστά δυνατή ακόμη και την εγγραφή και αναπαραγωγή μουσικής από τους χρήστες.

 • Μελωδίες κλήσεις σαν πραγματικά μουσικά όργανα

  Αντί για τα παραδοσιακά κουδουνίσματα με "βουητό", οι ορχηστρικές μελωδίες σάς ενημερώνουν με πιο ευχάριστο τρόπο όταν κάποιος σας καλεί.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: