Οθόνη LCD

  Μοναδική απλότητα με την οθόνη USB

  Αυτή η οθόνη USB της Philips είναι ιδανική για χρήση σε κινητές μονάδες ιατρικής φροντίδας όπου δεν υπάρχει πάντα εύκολη πρόσβαση σε ρεύμα AC. Απλώς συνδέστε την με ένα απλό καλώδιο USB στον φορητό υπολογιστή για να έχετε εικόνα και ισχύ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη LCD

Οθόνη για κλινική ανασκόπηση, 54, 6 εκ. (21, 5") C221S3UCW/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Μοναδική απλότητα με την οθόνη USB

ιδανική για χρήση σε μονάδες ιατρικής φροντίδας

 • Το αντιμικροβιακό περίβλημα αναστέλλει ενεργά την ανάπτυξη βακτηρίων

  Το αντιμικροβιακό περίβλημα αναστέλλει ενεργά την ανάπτυξη βακτηρίων

  Τα μικρόβια αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα στα νοσοκομεία και σε κλινικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορούν να προκαλέσουν μολυσματικές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή. Οι οθόνες κλινικής ανασκόπησης της Philips αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση μέσω της χρήσης αντιμικροβιακών πρόσθετων στο υλικό του περιβλήματoς, τα οποία συμμορφώνονται με το πρότυπο JIS Ζ2801, καθιστώντας το αναπόσπαστο τμήμα του περιβλήματος της οθόνης. Η ευημερία σας, καθώς και η ευημερία των ασθενών σας, είναι πλέον εξασφαλισμένη μέσω αυτής της προστατευτικής ασπίδας που αναχαιτίζει την ανάπτυξη των πιο συνηθισμένων μικροοργανισμών, όπως π.χ. ο"Staphylococcus aureus" (γαστρεντερίτιδα), ο"Escherichia coli" (E coli) και ο"Klebsiella" (πνευμονία).

 • Η τροφοδοσία ρεύματος για ιατρική χρήση, εξασφαλίζει ασφάλεια με χαμηλές εκπομπές

  Οι βασική ασφάλεια, η ουσιαστική απόδοση και η αξιοπιστία είναι ουσιώδεις απαιτήσεις σε ένα επαγγελματικό κλινικό περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις κοινές οθόνες, οι οθόνες για κλινική ανασκόπηση της Philips χρησιμοποιούν ειδική παροχή ισχύος για ιατρική χρήση προκειμένου να ικανοποιούν αυτές τις απαιτήσεις. Συμμορφώνονται με το πρότυπο EN/IEC 60601-1, εξασφαλίζοντας τη βασική ασφάλεια και την ουσιαστική απόδοση. Επιπλέον, συμμορφώνονται με το πρότυπο εγγύησης EN/IEC 60601-1-2 για ηλεκτρομαγνητικούς ελέγχους και συμβατότητα για ιατρική χρήση. Σε πολλές χώρες, νοσοκομεία και κλινικές η συμμόρφωση με αυτά τα πρότυπα αποτελεί απαίτηση.

 • Άμεση ενεργοποίηση, χάρη στην τεχνολογία LED

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Μία μόνο σύνδεση USB 2.0 φορητού υπολογιστή για τροφοδοσία και βίντεο

  Η οθόνη USB της Philips μπορεί να προβάλλει εικόνες αντλώντας τροφοδοσία απευθείας από τις θύρες USB του φορητού σας υπολογιστή, με ένα μόνο καλώδιο USB. Δεν απαιτείται κανένα επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας ή βίντεο, για να έχετε μια απλή και εξαιρετικά οικονομική σύνδεση ενός μόνο καλωδίου μεταξύ της οθόνης και του φορητού σας υπολογιστή.

 • Ρύθμιση ύψους 70 χιλ. για ιδανική θέση

  Η Compact Ergo Base είναι μια εύχρηστη βάση οθόνης της Philips που παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, περιστροφής και ύψους, για μέγιστη αποδοτικότητα και άνεση παρακολούθησης.

 • Ρύθμιση κλίσης και περιστροφής για ιδανική οπτική γωνία

  Η κλίση και η περιστροφή της οθόνης είναι δυνατή χάρη σε ένα μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στη βάση και επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και να της δώσετε κλίση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Σημείωση: Αυτή η οθόνη δεν είναι πιστοποιημένη για χρήση πλησίον ασθενούς. Οποιαδήποτε χρήση για κύριους διαγνωστικούς ελέγχους αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του νοσοκομείου ή του χειριστή της κλινικής.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: