Αφήνει το στίγμα του στο χώρο της υψηλής ευκρίνειας

  Απολαύστε τις εντυπωσιακές εικόνες Full HD που προσφέρει το BDP7200. Παραδοθείτε σε κάθε λεπτομέρεια, στην ομαλή δράση και τα ζωντανά χρώματα με το Deep Colour. Μπορείτε ακόμα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας DVD, με αύξηση κλιμάκωσης στα 1080p μέσω HDMI.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αφήνει το στίγμα του στο χώρο της υψηλής ευκρίνειας

με αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray

 • Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Καθώς οι λεπτομέρειες γίνονται άμεσα αντιληπτές, οι κινήσεις ομαλότερες και οι εικόνες πιο διαυγείς, οι σκηνές ζωντανεύουν. Το blu-ray αποδίδει επίσης surround ήχο χωρίς συμπίεση και σας προσφέρει εκπληκτικά ζωντανή εμπειρία ήχου. Οι δίσκοι Blu-ray υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν δυνατότητα ενσωμάτωσης πλήθους διαδραστικών δυνατοτήτων. Η εύκολη πλοήγηση κατά την αναπαραγωγή και άλλες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως τα αναπτυσσόμενα μενού, προσδίδουν μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

 • Έξτρα προβολή με βίντεο εικόνας σε εικόνα και επιλογές ήχου

  Έξτρα προβολή με βίντεο εικόνας σε εικόνα και επιλογές ήχου

  Με τo Bonus View μπορείτε να απολαμβάνετε λειτουργία εικόνας σε εικόνα με επιλογές ήχου. Πάνω από την κύρια εικόνα, εμφανίζεται ένα δεύτερο μικρότερο παράθυρο, το οποίο εκτελεί αναπαραγωγή σε ξεχωριστή συχνότητα βίντεο. Τότε μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε να ακούτε αυτά που συμβαίνουν στο μικρότερο παράθυρο ή στο μεγαλύτερο. Αυτό σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε πολλά ειδικά χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνονται συχνά στις ταινίες Blu-ray. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε και να ακούτε τα σχόλια του σκηνοθέτη στο μικρότερο παράθυρο, ενώ υποδεικνύει σκηνές και ηθοποιούς στην κύρια εικόνα.

 • Full HD 1080p για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Full HD 1080p για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας τηλεόρασης σήμερα - γι' αυτό ετοιμαστείτε για μια οπτική απόλαυση.

 • Deep Color για ζωντανές εικόνες με δισεκατομμύρια χρώματα

  Deep Color για ζωντανές εικόνες με δισεκατομμύρια χρώματα

  Ο πραγματικός κόσμος διαθέτει άπειρα χρώματα - μπορούμε να βρούμε σχεδόν κάθε χρωματικό τόνο σε κάθε απόχρωση και ένταση. Αυτό που βλέπετε στην οθόνη της τηλεόρασης σας δεν είναι η πραγματικότητα, γι' αυτό συχνά οι εικόνες δεν είναι ρεαλιστικές. Το Deep Color αναπαριστά το φυσικό κόσμο στην οθόνη της τηλεόρασής σας προσφέροντάς σας τα εκατομμύρια των χρωμάτων που συναντάτε στην καθημερινότητα - εκτοξεύοντας την οπτική σας εμπειρία σε νέα ύψη.

 • 1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  Φέρτε την πραγματική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας με εικόνα στα 24 καρέ το δευτερόλεπτο. Τα γνήσια αντίτυπα ταινιών εγγράφονται πάντα σε αυτό το ρυθμό καρέ και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα και ποιότητα εικόνας. Τα Blu-ray Disc player έχουν εξοπλιστεί για να σας προσφέρουν 24fps απευθείας από τους δίσκους Blu-ray, προσφέροντάς σας συναρπαστικές κινηματογραφικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας που θα σας εκπλήξουν.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Άψογη εικόνα χωρίς παραμόρφωση με MPEG και μείωση θορύβου 3D

  Άψογη εικόνα χωρίς παραμόρφωση με MPEG και μείωση θορύβου 3D

  Οι φωτογραφικές μηχανές που αποτυπώνουν ακίνητες και κινούμενες εικόνες λαμβάνουν παράσιτα (ή θόρυβο) από πολλές πηγές. Αυτά, παρόλο που δεν είναι μεμονωμένα ορατά, συμβάλλουν στην κακή ποιότητα της εικόνας. Η λειτουργία μείωσης θορύβου MPEG και 3D καθαρίζει την εικόνα και εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες κάθε φορά.

 • Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις οθόνες των τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας και με αυτόν τον τρόπο ευκρίνεια στις εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surround 7.1 υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surround 7.1 υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και ο ήχος υψηλής ευκρίνειας DTS-HD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το Dolby TrueHD και ο ήχος υψηλής ευκρίνειας DTS-HD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD

  Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: